Tal com es pot llegir al web de suport de Blogger, aquest canvi no s'aplica al país des d'on s'escriu el bloc, sinó des del que hi accedeix cada usuari: així, si hi accedim des de frança, el domini passa a ser blogspot.fr, i des de Mèxic, acabaria en .com.mx.
Diversos usuaris s'han queixat, ja que tal com indica Blogger, només s'aplica amb dominis de països (els de dues lletres), i es fa per tal de poder limitar continguts de forma selectiva segons el territori. I, mentrestant, al bloc L'home dibuixat, en Xavier Caballé ja ha publicat algunes possibles solucions basant-se en una solució que els usuaris poden utilitzar: visitar el blog afegint-hi /ncr/ al final. Això s'hauria de fer amb cada blog, però han pensat en l'opció d'afegir un codi Javascript a la plantilla que ho faci automàticament per cada vista, de manera que ja no es torna a veure el domini .es. Possiblement, però, si Google ho detecta, pugui acabar-ho limitant.

SINCERAMENT: AL SEGLE XXI QUE EL REREFONS DEL MEU BLOG DIGUI: .ES. .CAT,  o .CAGATI LORITO, se me'n refot, atès vol dir que hi ha molta gent preocupada pel trassumpte de l'assumpte que no ha entes res, i ja se sap que qui no entén res a la vida sól ser, dit o nomenat.... idiota. Fixeu-vos amb la subtilesa "els blocs de blogger sota domini espanyol" On, o com viu aquesta Catalunya abans rica i plena? "Sota domini espanyol, OI?" .... aleshores! ........