{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

ELS BLOCS DE BLOGGER, AMB DOMINI ESPANYOL


Tal com es pot llegir al web de suport de Blogger, aquest canvi no s'aplica al país des d'on s'escriu el bloc, sinó des del que hi accedeix cada usuari: així, si hi accedim des de frança, el domini passa a ser blogspot.fr, i des de Mèxic, acabaria en .com.mx.
Diversos usuaris s'han queixat, ja que tal com indica Blogger, només s'aplica amb dominis de països (els de dues lletres), i es fa per tal de poder limitar continguts de forma selectiva segons el territori. I, mentrestant, al bloc L'home dibuixat, en Xavier Caballé ja ha publicat algunes possibles solucions basant-se en una solució que els usuaris poden utilitzar: visitar el blog afegint-hi /ncr/ al final. Això s'hauria de fer amb cada blog, però han pensat en l'opció d'afegir un codi Javascript a la plantilla que ho faci automàticament per cada vista, de manera que ja no es torna a veure el domini .es. Possiblement, però, si Google ho detecta, pugui acabar-ho limitant.

SINCERAMENT: AL SEGLE XXI QUE EL REREFONS DEL MEU BLOG DIGUI: .ES. .CAT,  o .CAGATI LORITO, se me'n refot, atès vol dir que hi ha molta gent preocupada pel trassumpte de l'assumpte que no ha entes res, i ja se sap que qui no entén res a la vida sól ser, dit o nomenat.... idiota. Fixeu-vos amb la subtilesa "els blocs de blogger sota domini espanyol" On, o com viu aquesta Catalunya abans rica i plena? "Sota domini espanyol, OI?" .... aleshores! ........

Publica un comentari a l'entrada

3 Comentaris

  1. Noi, jo no veig el problema enlloc: s'ha donat una circumstància que a molts no agrada (com a mi), algú ha donat una solució, l'hem aplicada y a otra cosa, mariposa!

    ResponElimina
  2. Confesso que com a usuari de blogger m'ha descol·locat una mica la novetat però m'ha descol·locat més veure que el canal 324 en el darrer butlletí informatiu en parlava.
    Suposo que és rellevant pels usuaris de blogger però d'aquí a fer-ne una notícia del 324,cal?

    ResponElimina
  3. Tens tota la raó. No m'agrada gens, però és la realitat que tenim a data d'avui. Ho canviaré perquè em fa nosa, però no oblido que és un matís estupid i que el canvi de debò es diu independència.

    ResponElimina