HO SENTO! HO HA TORNAT A FER


El rei Joan Carles ha escrit una carta en què demana als espanyols que remin "a la vegada" i caminin "junts" per superar les dificultats actuals. Joan Carles, en la inauguració del curs judicial, a Madrid. 
Just una setmana després que milers de catalans sortissin al carrer per demanar la independència, el cap de l'Estat ha penjat un text a la nova web de la Casa del Rei en què subratlla el "moment decisiu per al futur d'Europa i d'Espanya" i denuncia que el pitjor que es pot fer és "dividir forces, encoratjar dissensions, perseguir quimeres".
Joan Carles també apel·la a l'esperit de la transició i demana que es recuperi el "sacrifici dels interessos particulars en nom de l'interès general".
Aquesta carta s'ha donat a conèixer dos dies abans que el president de la Generalitat, Artur Mas, es reuneixi a la Moncloa amb el cap de l'Executiu, Mariano Rajoy.
-
Obviàment el Bourbon no ha escrit aquesta carta a la seva pàgina web, no dona per a tant el seu intel·lecte escadusser i atrofiat per ingestes líquides variades i la vida de dropu que ha dut de sempre. Ell, que ni tan sols dignament es representa a si mateix no és qui per di res ni aconsellar res a ningú, que se'n vagi a caçar elefants o óssos borratxos que és lo seu. Ah! I mai millor que ara se li podrien rebotar unes paraules seves:

¡PORQUÉ NO TE CALLAS!.

Ho sento, ho ha tornat a fer, va dir que no tornaría a passar i l'ha tornat a vessar. Ah! i no cal que es disculpi, diria que en general, ens importa un rave, el que digui ell, i la resta de dropos que hem de mantenir.

Publica un comentari a l'entrada

9 Comentaris

  1. Pobre fill! Encara no sap que un dels molts motius per voler fotre el camp és precisament ell i la seva parentela. Ànima de càntir!

    ResponElimina
  2. I això de la fàbrica de cervesa amb ocho treballadors, sólo ocho, qué es?

    ResponElimina
  3. la cervessa marca Quimera, la bestiessa aquesta que li han escrit al Reietó, de no perseguir 'quimeras'.

    ResponElimina
  4. jajajaj a.....¡¡ es clar ¡¡ ostres la cervessa quimera ¡¡¡ molt bó...ostres, m´ha costat el acudit ¡

    ResponElimina
  5. El Juanca que segueixi matant elefants i ens deixi en pau...

    ResponElimina
  6. "sacrifici dels interessos particulars en nom de l'interès general".

    Yo lo creo que es hora de que el supuesto interés general sirva a todos los particulares... que ya va siendo hora...

    Por cierto mañana estoy el Lerida...

    ResponElimina
  7. millor que no els mati, Aris, valdria més que se'ls mirés.

    ResponElimina
  8. que vendas muchos camiones en Lleida. Ah! y come caracoles, no se si es temporada.

    ResponElimina