El consistori holandès de Aa en Hunze, a la província de Drenthe, al nord del país, aconsella als seus veïns orinar a la dutxa per estalviar diners i recursos al medi ambient. La iniciativa forma part d'un pla del departament de Medi Ambient d'aquest ajuntament el 2013 per augmentar la sostenibilitat dels recursos naturals i estalviar aigua, ha informat avui el diari holandès "AD".
"Orinar mentre et dutxes estalvia molta aigua neta cada any i el medi ambient ho agraeix", va dir el regidor de medi ambient, Bert Wassink.
"Si combines orinar i dutxar-te, deixes d'usar molta aigua i estalvies diners, així que, per què no?", Va suggerir l'edil, segons informa aquest mitjà.

Aquests d'Aa en Hunze li han copiat la idea a Mercedes Milà, i dic jo que si no es dutxen i orinen pel carrer com fa molta gent a Barcelona encara s'estalviaria més aigua, i afegiré: I si tothom portés panyals com els nadons, encara se n'estalviaria més. Aixó dels panyals ho fan ja moltes empleades a la Xina per rendir més a la feina i no perdre gens de temps.

Cert és tambè que si no s'emplenessin milions d'ampolles de plàstic a l'any d'aigua o refrescs variats aleshores si que n'estalviarien d'aigua. De moment doncs, a pixar a la dutxa o sia a fer 'aguas menores', i si són 'mayores' però van fluixets tambè es podria aprofitar, que tot va canonada avall. Ja si es va restret és més complex, tot i que ja se sap que: la materia ni es crea ni es destrueix, nomès es transforma.