{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

CONQUERIR EUROPA SENSE ARMES


El més greu no es ja la situació d'estancament i recessió que patim, ni l'atur, ni els desnonaments. El més greu és qui i com gestiona la situació, amb perdó, amb el cul. O potser seria millor dir amb molta mala bava. 
Tot l'esperpent de les últimes hores a Xipre, nomès condueix a que la gent es plantegi on tenir els seus diners més segurs, en vista que Angela Merkel i el Fons monetari es dediquen a saquejar els diposits dels ciutadans xipriotes i dels qui tenen diners allí (molts russos per cert), encara que sembla que a última hora s'han fet enrere. 
Que importa, ja han aconseguit, almenys la Senyora Merkel, en primer lloc quedar-se amb el gas xipriota que sembla al 2018 ja es podrà exportar, i a banda, amb la sensació de pànic que han creat en els que tenen diners als bancs Xipriotes, estan propiciant una fugida de capitals en massa. I, a on aniràn a parar aquests diners en sortir de Xipre i el que no és Xipre?: a Anglaterra i Alemanya que són paisos segurs.
Ja vaig avisar fa temps, que Angela Merkel estava perseguint conquerir Europa, i cada vegada és més a punt de conseguir-ho, i sense tancs, avions, soldats ni res, com vanament ho va intentar Hitler. Directament a anat a la iugular de l'economia, amb la connivèncie dels tòtils dirigents de la resta d'Estats, i perquè no dir-ho, la passivitat dels ciutadans.

Publica un comentari a l'entrada

9 Comentaris

  1. Nosaltres som ara aquella xusma que Hitler va robar i exterminar. Estem en la tercera guerra mundial i l'extermini es fa d'una altra manera. Per què ningú li para els peus a aquesta dóna i als seus gossos famolencs?

    ResponElimina
  2. Y la guerra será Alemania versus China...al tiempo

    ResponElimina
  3. Esta política que hace la teutona la pagaremos durante décadas. No hay nadie que diga nada. Europa es una reunión de cotillas, vagos y maleantes...

    ResponElimina
  4. Tenia una entrada en borradores sobre este tema..la publicare más tarde

    ResponElimina
  5. Així és Gloria, ara t'exterminen mica en mica, que encara és més fotut, llevat que els serfs es rebel·lin i diguin prou, que diria no farem....de moment.

    ResponElimina
  6. ja ha començat Miquel, i, indirectament els ciutadans europeus en som les primeres víctimes.

    ResponElimina
  7. décadas Temujin, este es otro de los problemas que tenemos, lo larga que se va a hacer la salida de la crisis, sobretodo por culpa de la ineficiéncia de los mandatarios de este BaLneario decadente que es EUROPA

    ResponElimina
  8. I naturalment, amb la connivència dels mitjans alemanys que s'encarreguen de fer creure els "soldats" teutons que la seva lideressa és la part "responsable" de la pel.lícula i els malvats "Südländer" (nosaltres, els sudeuropeus) l'enemic a cal tenir sota control.

    Visc al cor de l'imperi :(

    ResponElimina
  9. doncs si vius al cor, destrueix-lo Ferran.

    ResponElimina