El ministre de l'Interior, El Sr. Jorge Fernandez Díaz va advertir que els matrimonis gais amenacen la "pervivència de l'espècie" en plena quaresma, i al Vaticà, després d'una audiència amb el Papa que plegava avorrit i cansat de tant fariseu i Rasputín com hi ha a l'ùnic estat no democràtic d'Europa. 
Les declaracions del germà de l'Albertito, sense pensar que forma part del Govern d'un país no confessional són extemporànies. De la seva boca surten aquestes paraules per subratllar els perills que corre una espècie a la qual no contribueixen segons ell els homosexuals, i no s'adona en la seva estulticia que els cardenals,  bisbes, sacerdots catòlics i monges amb el seu vot de castedad tampoc contribuexien a preservar l'espècie, ans al contrari a la que ens descuidem es dediquen més aviat a anorrear-la, o es distreuen amb menors d'edat. 
El Sr. Fernandez Díaz és molt de missa, i això que podria semblar bo, no ho és, perqué els molt de missa, de vell han fet i fan molt de mal, gràcies a Déu, això si.