DE MENTIDES


Ben mirat, l'eufemisme per ell mateix és ja una mentida, i els eufemismes en política estàn a l'ordre del dia. Saber mentir de manera convincent no és fàcil, semblaria que el més important és tenir memòria, car fins i tot per mentir s'ha de saber fer-ho amb elegància i un cert estil, que és precisament el que són incapaços de fer la majoria dels nostres polítics, sobretot - per exemple - el Sr. Montoro, víctima de les videoteques on es palesen totes les seves mentides, eufemismes i contradiccions.

Hi ha especímens que no cal ni analitzar, són directament indigents mentals, sense remissió totalment irrecuperables, i al Pp català n'hi ha uns quants i sobretot unes quantes.
Comparteix:  

Comentaris

  1. Doncs què vols que et digui... precisament al PP català jo no trobo massa mentiders, i mal m'està el dir-ho. Hi ha fatxes i porcs tants com vulguis, però de mentiders en veig molts més (molts!) a CiU i a ERC. Mira una mica les promeses electorals dels dos partits i et quedaràs estupefacte: ERC, per posar un exemple, prometia una economia social i uns pressupostos justos. Ara acaben d'aprovar els pressupostos més feixistes possibles... potser perquè només compta la seva collonada sobiranista?

    ResponElimina
  2. he posat Montoro perqué ahir vaig pensar en ell i les seves declaracions quan era a la oposicio sobre apujaf la llum.
    Els d'aquí, són pitjor encara, per+o és que ja nèstic cansat, de totes maneres aquest cap de setmana explicaré una historia que en certa manera to coneixes, el meu veí de llit el Vicente i Joaquina la seva dona, una història interessant perquè hi ha molts Vicentes i Joaquinas a Catalunya i que s'han de tenir en compte a l'hora de la consulta.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada