ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

HACKDAYS.... TO SEA


El Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza aquest dijous i divendres els primers 'hackdays', una marató de professionals de la comunicació, que tindran com a objectiu proposar noves maneres de cobrir unes eleccions. Els equips, formats per un periodista, un dissenyador i un informàtic, hauran de crear una eina innovadora per donar cobertura a uns comicis.
No deixa de ser curiós que un col·legi d'una professió inexistent organitzi una marató a Catalunya el nom de la qual és en anglès; ves que 'hackdays' no sigui possible de traduir al català. I tot per donar cobertura a uns comicis, o sia unes eleccions que ja està inventat fa anys i panys des dels formatgets del Francino a TV3 (la vostra). És aquesta mania de titular en anglès, coaching, selfie, ara, hackdays; nomès falta capulling o gilipolling, que és com a màxim al que pot aspirar aquest personal.
Si és clar que no hi ha ja a penes periodistes, no entenc d'entrada perquè hi ha d'haver un col·legi de periodistes, i ja que hi és, almenys que les seves maratons o com ho vulguin dir, que fotin el favor de nomenar-les en català, o almenys en castellà. No fotin com els de la Federació catalana de fútbol que titolaven a la copa Catalunya, 'Catalonia Cup', tot molt nostrat. 
Fixeu-vos amb el 'pájaru' de la camisa a quadres, no sap ni posar-se bé els pantalons. No pots parlar d'ètica si ets incapaç de mantenir una certa estètica. Com dirien els de l'Ebre enllà ... a fer la mar, o en l'anglès del google traductor: to sea

Publica un comentari a l'entrada

3 Comentaris

  1. jajajajaja.....el tipo de los pantalones en los tobillos está demasié ¡¡¡
    jajaja

    ResponElimina
  2. Si me ve mi padre así, me da un pescozón...

    ResponElimina
  3. Miquel, es que a banda de la bestiesa, em va fer molta gracia com duia els pantalons el de la camisa a quadres.

    ResponElimina