ÚLTIMS ESCRITS:
latest

468x60

header-ad

STORY BOARD


Ho he insinuat en més d'un escrit, però cada vegada tinc mes la sensació que els trets van per ací. Aquesta picabaralla entre el Govern de Madrid i la Generalitat només és una escenificació, teiatru, tot ho han pactat abans de manera que Esquerra quedés en fora de joc com ha succeït despres del 9N. Se m'acut que és la possibilitat més raonable, no pot ser que Rajoy i el seu Govern siguin tan capsigranys, per tant, si tot va per aquí, previa millora de la fiscalitat és possible que anem a eleccions avançades que no seràn unitaries, i possiblement fins i tot s'arribi a fer una consulta seriosa a finals de l'any vinent, consulta que es farà en el ben entès que Mas i Rajoy saben que no guanyarà el 'si, si', i, a partir d'aquí, el peix al cove està servit i Esquerra desactivada. 
En el fons, Mas vol canviar de bandera pero no de Patria, de sistema de Govern, la independència és una imatge retòrica per a ell, no un fi. S'haurà de veure, però jo diria que aquest és l'story board d'aquesta obra de teatre o més aviat d'un sainet. Així de senzill, així d'obscé. Nomès és política, de baixa volada, tot previsible i avorrit, més avorrit que un concert de Manel, que ja és dir.
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. Les das una excesiva inteligencia, que no se corresponde con la realidad. Estos no viven en el mundo real. No creo que hallan pactado nada, prefiero que no hallan pactado nada, para mi seria peor, y no les veo capaces, estos no son malos, son estupidos y por eso mismo muy peligrosos.

  ResponElimina
 2. Temujin, ni uno ni otro son tan idiotas como parecen, sólo lo aparentan, me da que si que se han puesto de acuerdo,al tiempo.....

  ResponElimina
 3. No se trata de que sean o no inteligentes, TEMUJIN, son políticos. Desean el poder. Ansían el poder.
  Se ha de tener cojones para mantenerse en él sabiendo que está toda la trama Gurtel, Valencia, la sede de los suyos pagados con dinero NEGRO, sin pasar por caja y sin IVA. Donde todo el mundo ha saqueado . Esto parte de unos.
  Por parte de otros se ha de tener el resto de cara dura para que estés toda la vida en el partido, puesto a dedo por el capo di capi, amigo de papá y decir que no sabes de que va la copla, cuando tienes al Millet soplándote en la oreja , al Alavedra cantando una habanera, al De la Rosa callado como una araña y al Pallarols diciendo que no sabe nada.
  No son inteligentes, TEMUJIN, no les hace falta, son políticos. Vividores del sistema. Da igual las siglas y el color de los trapos,. Da igual que uno lleve una banda amarilla y que el otro lleve cuatro.
  Francesc no va equivocado. Todo requiere su tiempo. Deberias de saber que la deuda (bonos) del tesoro catalán (cumplía el 31 de diciembre) y ha sido prorrogada otro año por el Sr Rajoy. Y nadie ha dicho nada...
  Todo está pactado. Todo.

  ResponElimina
 4. ho has clavat Miquel, estem parlant de bandes, pero no de BANDES DE BANDERES sinó de bandes de delinquents. Uséase, de BANDAS DE DELINCUENTES.

  ResponElimina