UNA HISTÒRIA REAL....


Hi ha un vell acudit d'Eugenio, de quan encara teniem una certa lucidesa i amplitud de mires, i perquè no dir-ho, un irreverent sentit de l'humor, i que a dia d'avui no es pot explicar, parlava d'una iaia que va a la policia a denunciar una violació, i quan l'agent li pregunta quan de temps fa, la iaia diu: ui, fa seixanta anys però és que em fa il·lusio recordar-ho. I clar, l'acudit no parla de violència de gènere, ni de masclisme, parla de l'absencia de sexe de la iaia, i la resta ón endergues, i de fet, no deixa de ser un acudit més o menys afortunat dels molts qued explicava Eugenio.

De fet, molts dels acudits que s'explicàven fa vint o treinta anys enrere, a dia d'avui és inviable fer-ho, com a mínim a qui els expliqui li cau una querella, que ara s'ha posat de moda en aquest país de xafranga i pandereta. Per cert, que aixequi el braç o la mà el mascle que no hagi exclamat davant una senyora al volant d'un automòbil: Dona hauria de ser!

Aquesta previa ve a compte per enllaçar-vos una història que no és masclista, ans al contrari, i que a mi, com a la iaia de l'acudit de l'Eugenio, em fa il·lusió recordar, una història que possiblement sigui més real que la versió oficial que fa dos mil anys ens estàn venent. Llegiu-la si us plau.

2 comentaris:

  1. Desde luego, ahora el chiste de Eugeni no pasaría, sería expurgado. La cuestión es que la sociedad se idiotiza cuando penaliza el sentido del humor, quizás porque ha perdido la capacidad de reconocer otros significados más allá de los literales.
    Es muy probable que los chistes negros de Chumy Chumez,Perich etc, tampoco serían correctos porque los tullidos gastaban muy mala baba...
    Dicen que estamos dirigidos por el totalitarismo de lo mediocre y estúpido que penaliza el ingenio y la ironia. Pues sí.

    ResponElimina
  2. y Arévalo con sus gangosos y mariquitas, o Marianico el Corto, o barragán. Creo que sólo superarian la prueba, TIP i COLL con su humor abusurdo.

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.