Madonna ha aparegut a la portada d'Interview, la revista creada per Andy Warhol el 1969, on ha protagonitzat un recull de fotografies provocatives als seus 56 anys. Les... imatges, realitzades pels fotògrafs de moda Mert Alas i Marcus Piggott, mostren la cantant amb roba interior i fins i tot en topless. A l'entrevista feta pel mag David Blaine, Madonna reflexiona sobre la seva vida i parla sobre la mort, les drogues i la prostitució.

Tot això em sembla molt bé, Madonna sempre està en el candelabro, i si no li posen ja si coloca ella, mai ha estat fisicament gran cosa (ni cantant tampoc) però d'ambdues mancances n'ha sabut treure un gran rendiment amb la seva constancia i tenacitat.

Dit això, el que no entenc, és perquè Nació Digital publica la foto on li han tapat els mugrons, com si es tractés de la cara d'un infant protegit, i llevat que l'hagin rebut així d'agència, no ho entenc, a aquestes alçades si ens hem d'escandalitzar per veure uns pits en una foto d'un diari, potser ens ho hauriem de fer mirar; nus naixem, i no és la nuesa, el vestit és impúdic, però sembla que encara no ho hem o no ho han entés.