ÚLTIMS ESCRITS
latest

dimecres, 3 de desembre de 2014

MORT D'UN ULTRA


Caldria tenir present que en els lamentables incidents que es varen produir diumenge al matí a la riba del Manzanares entre ultres de l'Atlético i del Deportivo, la... victima podia haver estat també el botxí; els Riazor blues fills d'Arsenio que els va atiar al seu dia, no són precisament angelets de la guarda, i menys encara els suaves als qui pertanyia Francisco Javier; i anàven on anàven i sabien a que anàven, no fotem, a veure si d'en Francisco Javier Romero Taboada en farem ara un santo súbito.

El món del futbol es mou entre la hipocresia, la violència i la obscenitat de com es remenen i paguen els diners als jugadors, de com hi corre el diner negre i les comissions, començant pel president de la Federació Espanyola que és les tres coses a l'hora, de qui cal recordar que el seu més gran exit esportiu va ser el cop de puny que li va etzibar a Johan Cruifjj al corral de San Mamés, i tambè que no sap pronunciar correctament futbol, sembla senzill, però és veu que no, almenys per l'impresentable d'Angel Maria Villar.

Els grups ultres han estat creats, atiats i fins i tot subvencionats pels propis clubs, que els regalen entrades, els guarden el material a les seves instal·lacions i els hi ho consenteixen tot. Ara, perque ha mort aquest senyor gallec tothom s'esquinça les vestidures, parlen de donar de baixa a les penyes ultres i uns quants propòsits d'esmena més, tot plegat de cara a la galeria, la puta hipocresia de la que parlava abans, els grups ultres seguiran, tot seguirà igual, fins que mori algun altre eixelebrat d'aquests que es tornaràn a fer tota mena de propòsits d'esmena, tot plegat, molt soroll per no res.

Recomano la lectura d'aquest escrit de el Diario.es que he publicat al bloc en castellà.
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. pensé que esas barbaridades eran patrimonio de este lado del mundo, vaya no, la rebeldía que no ponen a la hora de decir ¡basta! a tanta degradación en la vida, la llevan a los estadios
  ,
  no puede ser
  salut amic

  ResponElimina
 2. aquí también cojeamos Omar, somos hominidos, y la capa de civilización es tenue, a la que rascas un poco sale el hombre tribal que en el fútbol está en su salsa. Lo que mas duele es ir a ver partidos de tus nietos pequeños de 7 y 11 y ver como se comportan bastantes de los padres. Es vergonzoso y semilla para futuros ultras.

  salut amigo

  ResponElimina
 3. Esto es para hablar lento y no equivocarse en las palabras escogidas puesto que F J ya no está.
  La pregunta es ¿ qué hace una persona de 44 años, con dos hijos menores un fin de semana a 300 kilómetros de su casa cítándose para pelearse en cualquier rincón de Madrid ?
  Y a partir de aquí todo será especular.
  Son los clubes los que alimentan estos grupos, y sobre todo los clubes pequeños.
  Hay dos clubes que no les interesa (RM y Barça), y no les interesa por su imágen en Europa y porque tienen lista de espera para abonados. No así los pequeños, los que no llegan a 40.000 socios . En estos se alimenta, porque son los "que animan". Y animan tanto que si tu no animas ellos te dicen de todo para que lo hagas.
  Lo comprobé durante años y hace tres temporadas que me liberé. Porque existir, exiten y no son niñatos de 20 años, sino pelagatos curtidos en mil peleas, de 40 años para arriba, todos vestidos con camisetas de manga corta, chupa de cuero negro y con Rayban Calavera.
  Son simplemente lobos que pueden entrar con antorchas y palos y se reunen en manadas de no mas de 50, pero suficiente para hacer mal allá donde vayan.
  Salut

  ResponElimina
 4. aixi és Miquel per això dic que la victima podia haver estat el botxí. Son llops, xusma o brètols, com els hi vulguem dir, però atiats pels clubs per aixo que dius, omplen el camp o hi ajuden,....

  ResponElimina