EL BUNYOL DE RAFELBUNYOL


La regidora de cultura del PP de Rafelbunyol es retracta a la seva manera sobre els seus vaticinis guerracivilistes afirmant que "em perden les formes"
"Nuria Losada, la concejala del PP de Rafelbunyol (Valencia) que hacía vaticinios guerracivilistas tras el triunfo de la izquierda en la Comunitat Valenciana y en gran parte de España afirmando que ahora habrá "quema de iglesias y violación de monjas", ha matizado sus palabras, pero a su manera. Así ha afirmado que "la gente que me conoce sabe que soy asi y que me pierden las formas... soy una persona que dice lo que piensa y siempre voy de cara", reconoce de este modo que "en ocasiones me lleva a meter la pata... que esto no quiere decir que me arrepienta de lo dicho..."
I ara resulta que de dir bestises fascistoides s'en diu perdre les formes, quan queda clar que Nuria Losada va dir el que va dir, i hauria d'assumir-ho en comptes de retractar-se covardment i només de cara a la galeria. 


De fet, violar monjes i cremar esglesies i convents és una tradició nostrada de l'esquerra en aquest país, i per això ho recorda Losada, però omet o ignora aquesta concejala del PP, que l'esquerra ja no és el que era, o dit d'una altra manera, aquell tipus d'esquerra que feia aquestes coses ja no existeix, diguessim que ara és una esquerra de dretes o com a molt de centre. Per cert, una esquerra en la que fins i tot i militen les propies monges, com per exemple la Forcades. I és que els temps canvien, llevat del PP, on la majoria dels seus 'miembros y miembras', com Nuria Losada encara viuen instal·lats en el pensament de cent anys enrere, d'on són incapaços de sortir-se'n.

.... I es que no es pot deixar el Twitter en mans d'idiotes amb incontinència verbal escribidora, desprès passa el que passa, i és que el bunyol està servit.

4 Comentaris

Més recent Anterior