QUAN LES XIULADES EREN LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ


Un dia abans de la festa nacional del 2010, el PP de Madrid es mostrava comprensiu davant la possibilitat que es produïssin xiulades contra Zapatero durant la desfilada: "la gent està d'ell fins al capdamunt, és la llibertat d'expressió" - deien - els capdavanters de la democràcia.
Però la memòria és fugissera i la capacitat d'oblidar i alhora tergiversar els fets fàcil. Als populars madrilenys no els ha agradat gens, la xiulada a l'himne nacional i al Rei d'aquest dissabte durant la final de la Copa del Borbó. Suposo que els agradava molt més quan se celebrava la copa del Generalísimo, llavors ningú xiulava, i ells eren feliços.
No sé que decidirà la comissió anti violència, potser s`haurien de condemnar ells mateixos per segurament prevaricar; però com el criteri és que no hi ha criteri, ja que depén de les circumstancies, ves a saber que decidiràn; la resposta sobre les set de la tarda d'avui dilluns. Compte però, amb la decissió que pren aquest comitè anti violència, és poden enganxar els dits  fins i tot les parts nobles.

TWEETS A TALL D'INVENTARI:
El PP de Madrid sobre Zapatero
El PP de Madrid sobre el himno nacional

.... Ja veieu que no hi ha cap criteri.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Hoy he escuchado que el PP incluso pactaría con el Psoe para que no entrara Podemos...
  Joder....joder...como está el patio.

  ResponElimina
 2. Van a la desesperada els del Pp, al partit més corrupte de la historia de la democràcia els hi ha agafat un atac d'histèria.

  ResponElimina
 3. "CONTRA FRANCO VIVIAMOS MEJOR"...ELS PEPEROS,VAN A "ZAFARRANCHO",DE COMBATE,PERO EL FOTUT PSOE,COM VA?.LA GENT,MES O MEINYS NORMAL,TENIM MALA PEÇA AL TELER. HEM SIGUT UNS SOMMIA TRUITES,TOT AIXO DE LA LLIBERTAT I LA DEMOCRACIA,"ONDE,ONDE..."

  ResponElimina
 4. Yo he hecho una entrada en mi blog, es breve, la copio : Se titula Patético.

  "Se silba un himno y se monta el pollo, los que silban quieren su himno, su bandera y su país. Lo patético es que no salimos de estas lógicas estúpidas: reyes, himnos, banderas, países..."

  ResponElimina
 5. Francis: Vivimos aún en medio de demasiados anacronismos, silbar no es el peor de todos, la monarquía, las patrias y las banderas SI! no dejan de ser conceptos del siglo XX de un personal que aún no ha asumido que estamos en el XXI y odo debe producirse de otra manera.

  saludos

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada