Un dia abans de la festa nacional del 2010, el PP de Madrid es mostrava comprensiu davant la possibilitat que es produïssin xiulades contra Zapatero durant la desfilada: "la gent està d'ell fins al capdamunt, és la llibertat d'expressió" - deien - els capdavanters de la democràcia.
Però la memòria és fugissera i la capacitat d'oblidar i alhora tergiversar els fets fàcil. Als populars madrilenys no els ha agradat gens, la xiulada a l'himne nacional i al Rei d'aquest dissabte durant la final de la Copa del Borbó. Suposo que els agradava molt més quan se celebrava la copa del Generalísimo, llavors ningú xiulava, i ells eren feliços.
No sé que decidirà la comissió anti violència, potser s`haurien de condemnar ells mateixos per segurament prevaricar; però com el criteri és que no hi ha criteri, ja que depén de les circumstancies, ves a saber que decidiràn; la resposta sobre les set de la tarda d'avui dilluns. Compte però, amb la decissió que pren aquest comitè anti violència, és poden enganxar els dits  fins i tot les parts nobles.

TWEETS A TALL D'INVENTARI:
El PP de Madrid sobre Zapatero
El PP de Madrid sobre el himno nacional

.... Ja veieu que no hi ha cap criteri.