No sóc partidari de censurar res, i així hauria de ser. La llibertat d'expressió s'ha de respectar en mitjans seriosos o d`humor, fins i tot com en el cas de Charlie Hebdó. encara que possiblement sigui la pitjor revista d'humor i la més mal dibuixada de tots els temps. 
Avui he publicat aquesta noticia a Collonades, l'he tret com de tan en tant en publico altres, de El Mundo Today, un digital satíric que fins i tot ha arribat a colar noticies falses als mitjans com si fossin auténtiques. El gestionen periodistes i com deia l'altre dia de Collonades, amb menys conya de la que pugui semblar, aqui es publiquen les autèntiques noticies interesants i no als digitals oficials.
La d'avui però, jo mateix l'he censurat, francament, tot i tenir la seva gràcia i estar en la línia de l'humor àcid que practiquen els de El Mundo Today, m'ha semblat de molt mal gust, o sia que de fet, he publicat el mateix text però censurant la foto de portada i el titol de la mateixa, com ho podreu veure aquí.
Deu ser que m'estic fent gran, per que és més una questió d'estética que d'ética, i que segurament deu anys enrere no hauria censurat. O potser és que simplement els de El Mundo Today s'han passat i el titular és de mal gust. No ho sé, vegeu ambdos articles i jutgeu vosalres mateixos.