Publicaba ahir a Collonades la noticia d'un home de Kentucky a qui se li va acabar la paciència quan un dron va treure el cap al pati del darrere de casa per veure la seva filla adolescent a la piscina: va apuntar, disparar el gallet i el va fer caure.
Això dels drones comença a ser un problema, una collonada i un perill real. No se si recordareu un episodi de Radio Cincinatti on pel dia d'accio de gràcies decideixen regalar gall dindis als seus oyents; així ho fan, nomès que no se'ls hi acut cap més bestiesa que llençar-los des d'un helicòpter a una plaça del centre de Cincinatti, amb el resultat que ja us podeu imaginar.
Doncs amb els drones anem pel mateix camí que anticipàven els de Radio Cincinatti. Qualsevol dia rebrem la noticia que un drone s'ha quedat sense bateria i ha caigut al cap d'algun transeünt o transeünta. Ja l'altre dia a Paris, un drone va estar a punt de crear un seriós problema a un avió a l'hora d'aterrar. I és que el drone, no deixa de ser una joguina, mortal si ets un aiatolà, però que va camí de ser-ho pels ciutadans de a peu, que ja em veig a venir haurem de sortir al carrer amb casc, per protegir-nos per si ens cau al cap algun drone, test, maceta o cagada de colom.