Celia Villalobos, sobre Podemos: 'Tant me fa que portin rastes, però que les portin netes per no pasar-me els polls'

Alberto Rodríguez té 33 anys, és fill d'una mestra i un electricista. És tècnic superior en Química Ambiental i treballa com a operador en una refineria de petroli. Des d'ahir és a més diputat de Podem al Congrés, número u per Santa Creu de Tenerife. I fins que a la ciutadania (i als seus companys de treball) li comenci a sonar el seu nom, Alberto Rodríguez és "el diputat de les rastes". La seva fotografia desfilant per davant de l'escó del president del Govern en funcions i la mirada de Rajoy com si se li hagués aparegut un espectre a l'hemicicle ha estat portada de diversos diaris i ha servit per retratar l'ingrés de l'anomenada nova política a les Corts. Un dia després de convertir-se oficialment en diputat el polític de Podem, i sobretot les seves rastes, ha seguit donant de què parlar. Celia Villalobos, vicepresidenta primera del Congrés, l'única que repeteix a la taula pel que fa a l'anterior legislatura, ha valorat avui el pentinat de la seva senyoria: "Tant me fa que portin rastes, però que les portin netes per no passar-me el polls", ha assegurat durant la seva intervenció al programa de TVE 'La Mañana' de Mariló Montero.A banda que no es precisament un prodigi d'estètica, els cabells sovint bastant esbudellats de Celia Villalobos no són un exemple a seguir, com les seves observacions sobre Alberto Rodriguez o la seva afició senil al Candy Crush. A aquesta senyora se li ha passat l'arros fa temps i toca més quarts que hores, malgrat tot i incomprensiblement, mantè el seu càrrec. Span is different.

Tambè m'agradaria comentar-li a la Sra Villallobos que possiblement els diputats i diputades del seu Partit poden anar molt nets polits, enreçats i engominats, més que ella segur que últimament s'ha deixat anar bastant, però fan una altra mena de pudor, una pudor real a corrupció, a mamoneo, a cinisme, a pocavergonyisme, a hipocresia farisaica, i és una pudor que molesta molt més que la pressumpte pudor del sr. de les rastes o el pentinat imposible d'Anasagasti.


de totes maneres i no per sabut, a destacar un comentari interesant a elpais.es sobre el tema:

No basta vestirse de Hermès para ejercer la política con aseo, pero tampoco es suficiente renunciar a la corbata y colgarse una mochila para convertirla en cercana y honesta