'ESPAÑA EN SERIO'


Rajoy ha iniciat aquest dilluns la precampanya amb la presentació d'una pàgina web i el mateix lema que el 20D "por una España en serio", al qual en aquesta ocasió també afegeix que "ara més que mai". L'estratègia del PP es basarà en presentar-se com la força política del vot útil per impedir que governi Podem.
El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha presentat aquest dilluns la nova pàgina web del partit per iniciar la precampanya electoral davant les generals del 26 de juny. Casado ha explicat que el PP es torna a presentar com la proposta previsible, fiable i eficaç. Segons ha assenyalat, el programa serà "semblant" al del 20D, amb petites modificacions i concrecions. I el lema: "Ara més que mai: España en serio".
Aqui hi ha algunes coses que no entenc, si Espanya va de debò - en serio -  que fa Pablo Casado presentant la campanya, ell que ho és tot menys seriós, i després, que vol dir això que ara va - en serio -, és que abans anava de conya, o segueix instal·lada aquí, en el plasma de Don Mariano el plasta.

Jo no sé si els senyors del PP s'han adonat o han caigut en el compte que Espanya i seriós, és un oxímoron. Almenys per la part que els toca a ells, els velocicorruptors juràssics.

6 Comentaris

Més recent Anterior