ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

AL ROÍ NO LI AGRADA EL RUI


El cap de llista del PPC a les eleccions del 26-J, Jorge Fernández Díaz, ha carregat aquest divendres contra un referèndum unilateral d'independència (RUI), el mateix dia que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha considerat que el RUI és "tècnicament una possibilitat" però ha afegit que s'ha d'intentar aconseguir l'opció majoritària del país, és a dir, un referèndum pactat. 
En un passejada en el primer dia de campanya a Torredembarra, Fernández Díaz ha avisat que el RUI "no té cap recorregut jurídic i legal i és política ficció" i ha assegurat que aquests plantejaments estan "fora de la Constitució, l'estat de dret i la UE". Així mateix, ha recordat que Angela Merkel i François Hollande van dir que "els nacionalismes al segle XX van ser l'origen de dos guerres mundials, la primera i la segona". 

Aquest home no entén res, deu ser pel seu estat psicosomàtic, una RUI, la consulta sobre la independència nomès és legal si es consolida, si es du a efecte, quan ja no hi ha marxa enrere, mentre és un projecte si que és il·legal pel Sr. Ministre i amb Espanya pel mig, que aquest si que és un Estat il·legal, que es vanta de ser una democràcia i no ho és, però en un Estat de dret la RUI seria legal. 

Aquest home és catastrofista de mena: "ha recordat que Angela Merkel i François Hollande van dir que "els nacionalismes al segle XX van ser l'origen de dos guerres mundials, la primera i la segona".  Doncs miri que en pocs anys n'hi ha hagut uns quants de països a Europa que han assolit la seva independència, si está de cara al sud miri cap a la seva esquerra sr.Ministre, a l,'Est n'hi ha uns quants, encara que el seu Govern no els hagi volgut reconèixer.

Un Govern encara que sigui autonòmic, i per tant Estat, té dret, tot el dret a cel·lebrar un referèndum unilateral del que sigui, fixis sr. Ministre, 'u-ni-la-te-ral', o sia, que no obliga que no és vinculant, ho entén, no ho entén, o no ho vol entendre. I parlante d'entendre, mentre els seus toquen el piano (ho enten això) Puigdemont toca la guitarra.

Publica un comentari a l'entrada

13 Comentaris

  1. DUCTES DEL NIVELL INTELECTUAL D'UN HOME QUE PARLA EN DEU,I TE UN ANGEL DE LA GUARDA ANOMENAT MARCELO?....HOME DE POCA FE¡¡¡

    ResponElimina
  2. DUBTO DEL SEU ESTAT MENTAL, QUE ES MÉS PREOCUPANT, i més amb el càrrec que ocupa, encara que sigui en funcions.

    ResponElimina
  3. els nacionalismes alemany i francès, els pitjors pel que fa al tema de les guerres del passat, per cert.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sense oblidar-nos del pitjor de tots, el nacionalisme espanyol, ranci i caspós, del que el Sr. Ministre n'ès un digne representant.

      Elimina
  4. Doncs jo no puc votar perquè soc incapacitat judicialment. Als EUA en diuen ai deceased!... no no, en diuen Insolved! quan el jutge emet veredicte ho he vist en una peli.
    Tampoc puc comparar un cotxe a terminis ni fer un contracte de lloguer ni de llogater i la meva firma no val res i el metge forense del jutjat va dir que soc esquizofrénico.
    Hi ha un paio al facebook que diu que els morts en camps de concentració a la IIª GM eren tots esquizofrènics i que a principis del segle vint, aquest tipus de malalt eren tractats com a reis amb banys de vapor i tal i tal.
    Jo avui he dinat una barra de pa, calenta això sí, però no m'he adormit al resar el rosari com sí han fet les altres (monges). Encara que només ha estat una capbuçada i petita (curta) uncopdecap vaja!

    ResponElimina
    Respostes
    1. el que no és bo és resar el rosari, perjudica la salut. Millor si no pots votar, no hauria de fer-ho ningú....,

      Elimina
    2. doncs jo faig migdiades gairebé com Camilo José Cela, només em falta l'orinal.

      Elimina
  5. Va parets! no m'ho pintes gaire lluent això! Millor no votar que estar resant el rosari... que és una demostració per contradicció! Brillant!(Dic brillant, com a el hombre tranquilo el xofer diu Homèric quan veu el llit del boxejador i la rossa... a l'endemà)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan de menut anava a les monges ens feien passar el rosari cada tarda i jo m'endormiscava.

      Elimina
  6. La "U" d'uniteralitat en teoria, només en teoria, fa referència a la institució legal que convoca l'acte, aquesta institució legal ha de ser reconeguda per les parts interpel·lades en la pregunta. Com quan la Federació espanyola de futbol convoca un partit, els clubs que hi participen han de reconèixer l'autoritat que té la FEF per convocar el partit, en aquest sentit és una convocatoria unilateral també, unilateral però acceptada per imperatiu legal per les parts convocades. En tot cas, però, aquesta és la qüestió menys important. I ho és perquè la unilateralitat en realitat fa referència als convocats. Imaginem, però, un partit de futbol de costellada, que no necessita de la FEF, un equip d'aficionats convoca a un altre i aquest altre li diu que no. El partit no es pot portar a terme si només es presenta un sol d'ells. Pero si l'equip que l'ha convocat s'entossedeix i es presenta a jugar sense cap rival al front i guanya, en ausencia de l'altra, serà un partit bluf, un partit unilateral.

    El 9-N va estar molt bé perquè va servir per comptar els que som partidaris de la independència, com anar a un registre. També va estar bé perquè va significar un acte de desobediència a l'Estat espanyol, una desobediència massiva, la primera de la democràcia, però a efectes jurídics va ser completament nul perquè va ser com un partit unilateral o jugava un sol equip. Igual li passarà a la RUI.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Poden fer la consulta que vulguin, com la del 9N, tan si els hi agrada a la patoleia de Madrid com si no.

      Elimina
    2. Sí, poden fer el que vulguin, parlar amb la pared o convocar a una partida de cartes sense cartes. El menú és ampli.

      Elimina