A València s'ha produït un fet paranormal, una turista que ara no entén el valencià, abans el parlava, clar i valencià. La noticia té el seu què, i més tractant-se d'una cadena de televisió estatal que es vanta de la seva seriositat i rigor informatiu. És la puta manipulació de sempre en aquest cas contra el valencià, però que ja s'ha fet servir contra Catalunya per la mateixa cadena en altres ocasions.



El canal de televisió espanyol, Antena 3, ha desencadenat una polèmica entre la seva audiència després de publicar un reportatge sobre les complicades senyals de trànsit a la província de València, presentades només en l'idioma local (el valencià), informa el portal El Español.

El motiu de la indignació del públic ha estat la protagonista del vídeo, una suposada turista, queixant-se que tenia dificultats per caminar pels carrers o agafar un cotxe per la ciutat en no parlar valencià. 
La jove va resultar ser una periodista amb perfecte coneixement de l'idioma, que en el passat va treballar al mateix canal.



Després de reconèixer a la dona, diversos espectadors de la cadena es van encarregar d'investigar el seu origen i han trobat a la plataforma Infojobs que a l'estiu passat va treballar per al mateix canal, Antena 3 Notícies, segons resa el seu perfil al web de recerca de feina.