"...Avui volia escriure el meu article sobre José Antonio Griñán i explicar que em sembla una barbaritat desproporcionada la pena de sis anys de presó que demana el fiscal per a ell. Volia dir que si busques informació sobre el cas ERO, no es troba una explicació clara. Que amb aquesta finalitat divendres vaig trucar a un amic fiscal, que va estar més de mitja hora al telèfon (ell que està tan ocupat) explicant-me un assumpte complex que té diversos vessants: uns d'administratius, uns altres de penals (hi ha un senyor que ja està a la presó i va malversar 136 milions, un penques, un xoriço), altres de polítics. Vaig comprendre que la jutge i la premsa ho barregen tot... més a elperiodico.cat"

Aquest article és d'Ángeles Gonzalez Sinde, que com a exministra de Cultura nomenada per Zapatero vol dir que gravita dins la órbita del PSoE, però ha aconseguit crear-me dubtes amb l'assumpte de les ERO andaluses, i aquest és el problema en que ens trobem els ciutadans, que no hi ha manera en els casos de corrupció, llevat dels del Pp per la seva evident evidencia (vegis el cas Naseiro, Rus, Gurtel o Púnica), deia, no hi manera d'escatir, de saber la veritat del que va passar, i quan hi ha de politització pel mig.
És possible que José Antonio Griñán sigui innocent com defensa Gonzalez Sinde, o no culpable, o poc culpable, o molt culpable, el que estic segur és que no hi haurà manera de saber-ho, un tribunal polititzat i gens imparcial ho decidirà.