Expliquen els diaris que el Concurs al millor croissant artesà de mantega d'Espanya s'ha convertit en un esdeveniment popular que porta cues de gent a les portes de l'establiment que cada any rep el guardó. Ahir al matí, a l' Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona es va celebrar la novena edició d'aquest concurs que ha guanyat la pastisseria Canal de Barcelona, amb Toni Vera al capdavant, que s'ha imposat a 42 pastissers més que havien presentat els seus croissants artesans. La pastisseria Canal, amb establiments al carrer Muntaner i Calvet de Barcelona, va néixer l’any 1970 i ha introduït la innovació en la tradició. Elabora brioixeria i pastisseria clàssica i contemporània i té servei de càtering.
Fins aquí tot molt bé, tot i que si no hi ha una mica de llard no se jo si és tant bó, però per descomptat el croissant que ha guanyat aquest concurs fet per Toni Vera, no és el millor d'Espanya, ni de Catalunya, ni tan sols de Barcelona; aquest croissant premiat és el millor d'entre els 42 pastissers que s'han presentat al concurs, però em sembla que a Barcelona, Catalunya i Espanya hi ha unes quantes pastisseries més que deuen fer tambè bons croissants, a Vic n'hi ha una, sense anar més lluny, i no és Masrramón que no ho sé, però si un nebot seu. I déu n'hi do Lleonart a Sant Celoni, i com aquests dos exemples, més pastisseries de les gairebé mil que hi han a Espanya, deuen fer algunes d'elles croissants bons, o molt bons.
Per tant, entenc no és cert ni correcte dir que aquest croissant de la Pastisseria Canal és el millor d'Espanya (lo d'artesà deu ser de conya, tots ho son), ara, últimament passen coses rares, TV3 fa un homenatge a Tamudo, aquell noi que al llarc de la seva carrera va fer uns quants gols amb l'Espanyol i es publica l'autobiografia del barrut holandes, que fins i tot algú la comprarà i tot. Marededéu....
Jo ja no entenc res, ja ho deia la iaia del Serrat: el món està ben girat.
Això dels millors és un en enganys que haurien de matisar aquests concursos que només jutgen (ja no parlo de la bondat dels jutges)els qui s'hi presenten. Parlant amb propietat hauria de ser: el guanyador del concurs tal o qual.
ResponEliminaaixí hauria de ser, a més, el croissant no és de banyes, casum dena!
ResponEliminaAh! per cert, el croissant no és d'origen francés, sino Austríac.
Homenaje a Tamudo ???? en TVEN 3 ???
ResponEliminaQué carajo está pasando ??? ¿ nos han abducido ? ¿ El PP deja vía libre a la emancipación de Catalunya ? ¿ Han enchironado al Millet ? ¿ Han devuelto la pasta el Alavedra, los hijos del Pujol, el Pujol y la Ferrusola ?
¿ Qué carajo está passssando ?
el món s'acaba Miquel, l'apocalipsi ja és aquí, el reportatge de Tamudo és la primera prova.
EliminaAgggggggggggggggggggggggg
ResponEliminaDeu meu Senyor ¡¡¡ Perdó ¡¡¡perdó ¡¡¡
Dependera de gustos, en Cuarto Milenio sale el espeluznante caso de un individuo que no le gusta el jamon.. ¡¡¡increible!!!
ResponEliminaIgual es musulmán. Ahora que mencionas Cuarto milenio, JJ.Benitez el de El caballo de Troya explica en Pronto que a los 6 años fué abducido porf extraterrestres.
ResponEliminaTodo eso son avisos, el apocalipsis se acerca, sólo faltaria que CRISTIANO MARCARA UN GOL DE FALTA.
Girat del tot.
ResponEliminaBé, qui guanya el Nobel tampoc no és el millor, ni la Miss Univers la més guapa del món, ni l'óscar arriba a qui toca, així és el món...
ResponEliminahe menjat alguns croissants bons, un de tant en tant de molt bo i un munt de lamentables, la veritat
ResponEliminacroissants bons a Vic, coca a Mollet i llonguets a Manlleu, per cert el llonguet fa ja un temps que ha fet una petita revifalla. Quan a la coca de forner si que és pot afirmar categóricament que la d'en Ramón Prat a Mollet, és la millor del món mundial, o de les millors, millor així...
Elimina