ÚLTIMS ESCRITS:
latest

MAS, NO GUILTY


No guilty (no culpable) ve a dir que no es pot considerar culpable a algú per falta de proves, que no es pot demostrar la seva culpabilitat, vaja. I en un país en què els tresorers s'han tornat bojos com explica Antonio Franco, sembla que no s'acabarà de demostrar si Ferrovial a través del Palau va donar diners per Convergència a canvi d'adjudicació d'obres, entre altres qüestions perquè segons sosté Artur Mas, en el temps que Daniel Osàcar va ser tresorer de CDC del 2005 al 2010, Ciu no estaba al Govern i per tant no podía adjudicar obres. Ja tenim l'ombra del dubte, però també costa de creure que CDC com qualsevol altre partit no s'hagi finançat il·legalment, car és palès que ho ha fet, com tots els partits, aspecte que no hi ha manera que ni un sol d'ells sigui capaç de reconeixer-ho, però l'ombre del dubte plana sobre ells, i francament no ens creiem crec que ningú, que en aquest pais els tresorers dels partits s'hagin tornat bojos. i la resta de dirigents dels partits com la Infanta no sabien res de res, per amor. Compte amb Torredembarra, que rima amb barra, per aquí es pot anar estirant del fil, d'un fil que pot deixar despullat a mida que s'estiri a CDC i com a responsable del partit a Artur Mas.
Que hi ha hagut comisions, saber-ho, tots ho sabem. Ara falta que es demostri. No es pensin que la justícia ja ha guanyat el judici del Palau: també hi pot haver remuntada. 
Podem afegir aquí aquestes paraules de Saavedra Fajardo: "Tot l'estudi dels polítics s'empra en cobrir-li la cara a la mentida i que sembli veritat, dissimulant l'engany i disfressant els designis" (República literària)
« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. Tu ho has dit, hi pot haver remuntada, perquè una cosa són les declaracions dels encausats, una altra les proves que pugui presentar el fiscal i una altra la sentència. Els medis ens han acostumat a fer-nos creure que l'ós ja està a punt per treure-li la pell i encara no està mort. Així van les decepcions i la "desafecció" que va dir aquell, ara al sistema judicial, vagi bé o malament.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Aquí el que sobta - si és cert el que ha dit avui Mas a Rac1 -, és que durant l'epoca que Osàcar va ser tresorer (2005-2010) Convergencia i unió no estaba al poder i per tant poc podía adjudicar a Ferrovial.

   Elimina
 2. A CASA SOM DEL GREMI DE "ADVOCATS I PROCURADORS,A L'INFERN DE DOS EN DOS",I CREC QUE SENSA PROBAS,NI A LA CANTONADA...
  TOTS ELS PARTITS HAN "VISCUT"DE LA "MORDIDA",PERO CAL DEMOSTRARO,I QUE DURI,QUE TAL COM VAN LAS "COSES",ES L'UNICA GARANTIA QUE TENIN TOTS.

  ResponElimina
 3. Això dels advocats i procuradors a l'infern de dos en dos, ja no es diu gaire, és una dita antiga, pero vigent, molt vigent.

  ResponElimina