No guilty (no culpable) ve a dir que no es pot considerar culpable a algú per falta de proves, que no es pot demostrar la seva culpabilitat, vaja. I en un país en què els tresorers s'han tornat bojos com explica Antonio Franco, sembla que no s'acabarà de demostrar si Ferrovial a través del Palau va donar diners per Convergència a canvi d'adjudicació d'obres, entre altres qüestions perquè segons sosté Artur Mas, en el temps que Daniel Osàcar va ser tresorer de CDC del 2005 al 2010, Ciu no estaba al Govern i per tant no podía adjudicar obres. Ja tenim l'ombra del dubte, però també costa de creure que CDC com qualsevol altre partit no s'hagi finançat il·legalment, car és palès que ho ha fet, com tots els partits, aspecte que no hi ha manera que ni un sol d'ells sigui capaç de reconeixer-ho, però l'ombre del dubte plana sobre ells, i francament no ens creiem crec que ningú, que en aquest pais els tresorers dels partits s'hagin tornat bojos. i la resta de dirigents dels partits com la Infanta no sabien res de res, per amor. Compte amb Torredembarra, que rima amb barra, per aquí es pot anar estirant del fil, d'un fil que pot deixar despullat a mida que s'estiri a CDC i com a responsable del partit a Artur Mas.
Que hi ha hagut comisions, saber-ho, tots ho sabem. Ara falta que es demostri. No es pensin que la justícia ja ha guanyat el judici del Palau: també hi pot haver remuntada. 
Podem afegir aquí aquestes paraules de Saavedra Fajardo: "Tot l'estudi dels polítics s'empra en cobrir-li la cara a la mentida i que sembli veritat, dissimulant l'engany i disfressant els designis" (República literària)