Poques vegades estic d'acord amb el que opina Gemma Galdón en les tertulies de RAC1, més aviat m'enerva i em treu de polleguera, fins al punt que a vegades sembla la vocalista de 'os resentidos' i viu en un món distòpic allunyat del real, però avui a Rac1 quan ha dit que el Palau de la Generalitat és ple de corruptes, ha dit una veritat com un temple, el que succeeix és que en aquesta societat hipócrita i farisèica no es poden fer aquestes afirmacions, la senyora Galdon hauria d'haver dit: presumptes corruptes, i la Marta Pascal no s'hauria posat tan nerviosa. Ja ho diu la dita: excusatio non petita acusatio manifesta, I és que Convergència democràtica de Catalunya, és un partit corrupte per activai  per pasiva des del primer a l'últim dels seus membres ara dins del PDcat, però, sempre presumptament això si, com ho és el Pp, o el PSoE, i algún altre partit, tambè presumptament, I si s'ha de posar una querella a Gemma Galdon per part del CDC, o del Palau de la Generalitat, és un clar atac a la llibertat d'expressió, màxime quan la senyora Galdón ha denunciat presumptament la veritat, i sàpiga la Generalitat que el que és greu, no són les acusacions de la senyora Galdon, sino els actes delictius presumptament comesos per el Govern de la Generalitat o CDC, sense oblidar la corrupció ideològica obsesiva del procés que ja no es presumpte, sinó que és palesa, i pesada.

"L'analista de polítiques públiques també ha assegurat durant una tertúlia a RAC 1 que tota Convergència és corrupta. El Govern ha anunciat que emprendrà accions legals contra Gemma Galdón per haver assegurat durant una tertúlia a RAC1 que el Palau de la Generalitat és "ple de delinqüents". També ha acusat el conjunt de Convergència de ser uns "corruptes". L'anunci de la querella, feta en forma de breu nota de premsa, ha arribat després que la coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, ho demanés públicament.
La Generalitat considera que "no pot quedar-se de braços plegats davant d’aquestes acusacions tan greus". En aquest sentit els serveis jurídics analitzaran a fons el contingut de les afirmacions i determinaran, des del punt de vista jurídic, quines derivades i conseqüències legals se’n desprenen. Les accions legals es concretaran en els propers dies, han explicat.

Galdón, que és analista de polítiques públiques i va formar part del consell estatal de Podem, ha fet aquestes afirmacions en el marc de la polèmica del Consorci del Palau de la Música, en el qual el representant del Govern es va oposar a la inculpació de CDC en el judici del cas del saqueig de la institució cultural. Aquest dimecres el PDECat es va abstenir a les resolucions presentades per Catalunya Sí que es Pot i la CUP per demanar al Govern que inculpi Convergència. Durant la votació es va visualitzar la divisió de l'executiu en aquest cas, ja que els diputats d'ERC sí van votar-hi a favor

Podeu escoltar el fragment sencer a partir del minut 28:50 del següent àudio