ÚLTIMS ESCRITS
latest

dimarts, 23 de maig de 2017

UN CAS AÍLLAT


El resultat de les primàries del PSoE ha desmuntat totes les teories que afirmàven que l'aparell i els mitjans podien influir i molt en el seu resultat, de gairebé dirigir la votació de la gent o d'influir molt en ella. En el cas de Pedro Sánchez, ha estat totalment a l'inrevés, les bases són les que han decidit sense deixar-se influenciar per ningú, ni aparell, ni diaris, ni televisions, però que ningú es porti a engany, aquest és un cas aïllat 'stricto sensu', propiciat pel cop d'estat xusquero de fa set mesos que la gent no ha oblidat, i per la supèrbia de la Sultana que fa que caigui malament a gairebè tothom. 
Voldria insistir en que ningú s'enganyi, aquest cas del diumenge a les primaries del PSoE, és com Sant Tomàs, 'una vez y na más', dit això, l'aparell i els mitjans influeixen i condicionen i molt al personal a l'hora de votar, sigui en unes primàries o en unes eleccions generals. Això no treu que en aquest cas algun mitjà com el País no ho hagi entès i hagi caigut en el  més patètic dels ridículs, potser per que sap que ha estat una excepció, que ells i el que representen continúen influint i condicionant el pensament de la gent.
« PREV
NEXT »

5 comentaris

 1. No zeeeeee lo que ha pasoooooo compañeros y compañerassssssssssss.
  Quiero a un psoee uniooooooooooo, juntoooooooooooo, zoy la zuzanaaaaaaaaaaaaaa y esto no pueeeeee ser.

  ResponElimina
 2. AILLAT?,EN SEMBLAR QUE LA MILITANCIA L'HA TROBAT EL "GUSTIRRININ" A LA "COSA". PODEMOS A VALENCIA TAMBE¡¡¡

  ResponElimina
 3. donc no és part del guió previst, bo seria que quelcom canvies.

  ResponElimina
 4. Francesc, l'aparell en massa ha estat en contra. Les bases, hem dit prou.
  Ara cal recollir i gestionar la il·lusió generada, que no és poca i no cedir a les pressions, els "barons i baronets", cap a CASA!

  ResponElimina
 5. A veure, ha estat una lliçó de democracia i llibertat que pocs esperàven, ara cal no defallir, no serà un cami fàcil. Saps, la meva dona es votant socialista de sempre i em va dir: si guanya la Susana amb mi que hi contin més. No pateixis que no guanyarà - li vaig dir - la gent, les bases no han obLidat el cop d'Estat xusqueru i estan amb Pedro, ja veuràs com guanya ell, per poc, però guanyarà.

  EM VAIG EQUIVOCAR, HA GUANYAT PER MOLT.

  ResponElimina