En els últims dies ha donat la volta al món el tiquet d'un restaurant d'Eivissa amb una voluminosa minuta. El compte ascendia a la barbaritat de 37.330 euros i en el menú no faltava de res: 27 pizzes, 7 plats de llobarro, altres tantes hamburgueses, 4 safates "vip de fruites" per valor de mil euros, 5 ampolles de Macalla Amber de 550€ o 41 de Dom Perignon (600 € la unitat). Alguns mitjans van atribuir la quantiosa factura a Leo Messi de forma equivocada o malintencionada. La realitat com expliquen a la Vanguardia avui va ser una altra, i els futbolistes no estàven de parranda. Ah! per suposat cap mitjà dels que va publicar el fake es va posar en contacte amb el restaurant per contrastar la noticia.

Efectivament el jugador argentí no té res a veure en aquesta història. Ell mateix es va encarregar de desmentir-la en veure que diversos portals el relacionaven amb aquesta desorbitada compte. Des de la seva Instagram oficial va deixar anar una riallada en llegir segons quines notícies: "Hahahahahahaha que manera de hablar a pedo. Com inventen, el més bonic és que la gent s'ho creu".

Qui s'amaga darrere d'aquests 37.330 euros és un empresari nord-americà que es dedica als negocis tecnològics. El passat 13 de juny es trobava de vacances a Eivissa amb un gran nombre d'amics i va decidir convidar-los a un sopar per celebrar el seu aniversari amb magnificència al Club Restaurant Cabaret Lío. Un festassa d'aquests que només es poden viure a Eivissa i en què no va faltar de res. Un dels comensals d'aquesta celebració s'ha posat en contacte amb La Vanguardia per aclarir l'enrenou. Accedeix a explicar què va passar aquella nit si roman en l'anonimat. D'ell només es pot dir que és un empresari balear i demana que se l'identifiqui per a aquest article amb el nom fictici de David. També sol·licita mantenir l'anonimat del seu amic nord-americà i de la resta de companys de taula.
Aquest fake no va colar, de seguida es va veure que 6 persones no es podien beure 41 ampolles de Dom Perignon, a més, i si ho volien fer que? per a qualsevol d'ells 37 mil euros és pecatta minuta. No és gasten diners en llogar iots o altres històries? són els seus diners i poden fer amb ells el que vulguin, per tant l'ùnic que hi ha en aquesta noticia és mala intenció, i, per cert, el ticket el debía filtrar a la premsa algú del mateix restaurant, lo qual té tambè el seu que.