May vol revisar la lluita antiterrorista per "fer front a la nova amenaça". "Ja n'hi ha prou". Amb aquesta contundència, la primera ministra britànica, Theresa May, s'ha expressat aquest diumenge per assenyalar que la lluita antiterrorista no pot seguir com fins ara davant "la nova forma d'amenaça" que afronta el Regne Unit. May ha fet aquestes declaracions després de presidir una reunió de crisi del gabinet Cobra -en la qual participen la cúpula de seguretat i de la intel·ligència britàniques- després de l'atemptat de dissabte a la nit a Londres. (Consti que aqui ja s'avisava d'aquesta revisió).
En la seva compareixença ha anunciat que la campanya electoral es reprendrà aquest dilluns i que els comicis legislatius se celebraran dijous, segons estava previst. La cap de Govern ha assegurat que aquesta "ideologia diabòlica" no pot trobar "espai per respirar", que combatre-la "és un dels grans reptes dels nostres temps". Així, s'ha mostrat partidària de prendre noves mesures per evitar la radicalització a través d'internet, assegurar que la policia compta amb les capacitats necessàries per combatre l'amenaça terrorista i establir penes més dures per a alguns delictes.
"Hi ha massa tolerància amb l'extremisme al nostre país", ha dit May, després del tercer atemptat que pateix el país en tres mesos. Al març, Khalid Masood va matar cinc persones en un atac davant el Parlament britànic en què va atropellar una multitud al pont de Westminster. Fa dues setmanes, el suïcida Salman Abedi es va fer esclatar en un concert d'Ariana Grande a Manchester i va matar 22 persones, diverses d'elles nens i adolescents.

May que ès lleva cada matí pensant que és la nova dama de ferro i acaba a  la nit sent una criadeta endreçada i antiga, no ha entés res, la nova amenaça que diu ella, és molt vella, i faria bé d'escoltar al seu rival polític Jeremy Corbyn: s'ha de revisar la política exterior que és la causant del problema, per que el problema no és a la City ni a Manchester, sinó a l'exterior, a la lamentable polìtica exterior de l'ex-imperi Britànic, un estat que per se és terrorista i a l'engrós, com tots els Estats, i aquesta nova amenaça és la conseqüència d'aquesta vella política. Té els guerrillers a dins de casa seva, han nascut a casa seva, s'han criat i han estudiat a casa seva,  i ara atempten a casa seva, per més soldats que hi posi no podrà evitar que els atemptats es continuïn produint, quan, on i com vulguin, les vegades que vulguin. Hauria de veure la Sra.May 'Fills dels homes', potser ho començaria a entendre, per que és el desolador panorama que ens espera.