A ran de l'atemptat terrorista d'abans d'ahir, s'han dit moltes bestieses o exageracions. com això de Barcelona ciutat de pau i acollida, com si no ho fossin les altres ciutats europees, o la tan lloada actitud de la gent, dels taxistes, hotels, etc. Cony! com a Londres, Brusel·les, o qualsevol altre ciutat, la gent reacciona sempre en general generosament a tot arreu quan hi han aquests atemptats terroristes. No cal magnificar una actuació davant d'una situació condicionada pel pànic moral del moment.
No ha donat exemple de res de nou Barcelona, o ha donat el mateix que altres ciutats en la mateixa situació, a banda de molt exhibicionisme posterior per les Rambles. I després tenim els aplaudits mossos d'esquadra. Home! han fet la seva feina que per això están, i el més important, no han aconseguit el que era important, evitar l'atemptat, i si! ja sé que és molt difícil d'evitar aquests tipus d'atemptats, i aqui no hi entra el no accés a Europol (aquests nois no estàven fitxats), però a vola pluma se m'acut que potser s'hauria de vigilar més qui lloga furgonetes o camions - per exemple - i de passada potser posar els 'bolardos' a llocs com les Rambles, que és de pur sentit comú, i ja sé que no és responsabilitat dels mossos, ni de l'Alcaldesa, com s'ha afanyat a aclarir, sino de la Generalitat.
Quan hi ha aquests atemptats és molt difícil mantenir el cap fred i no caure en l'excés en tots els sentits, com criticar al President de la Generalitat per dir que el pla independentista continúa intacte, clar, quina raó hi ha perque no sigui així, de fet ja hi ha hagut insinuacions a l'altra banda apel·lant a la unitat etc etc. Quan Sánchez o Rivera apel·len a aparcar diferencies, treballar junts per la unitat, etc etc, són molt més oportunistes i obscens que el president de la Generalitat en les seves declaracions, que no comparteixo quan la seva finalitat, però que respecto.