Fa uns quants dies que el diari satíric el mundo today.com, va penjar un dels seus vídeos de broma, en aquest cas sobre ovelles i pastors: "El 90% de les ovelles a Espanya es cria per a fins sexuals". La  presentadora explica els fets: "El bestiar oví, que en altres temps estava enfocat al sector alimentari, serveix avui en dia principalment per satisfer les necessitats sexuals dels pastors. L'enduriment de les lleis sobre drets humans posa traves al pasturatge lliure de persones. Per això és freqüent recórrer a ovelles o cabres, que són fàcils de mantenir i no necessiten que se les convidi a un sopar romàntic ". Tot seguit entrevista a Josetxu Marín, un pastor que té cent vuitanta-quatre ovelles. Josetxu diu que, com cada vegada més la gent compra formatges d'importació, ha decidit deixar de produir-lo i conservar les ovelles només per follar. A la pregunta de per què té tantes i no només una, el pastor li confessa: "Jo és que no lliuro el meu amor a una sola persona, no m'agrada estar lligat a un únic cor".
Dies després d'haver publicat el vídeo, el diari va rebre un missatge d'una tal Ana Maria. Els advertia que el vídeo "constitueix un insult greu a la tasca dels pastors, al treball tan dur dels mateixos" i els avisava que havien comès un "il·lícit penal", ja que el contingut és "una imputació general i gratuïta del delicte de bestialisme, que ha de perseguir d'ofici per la Fiscalia sense necessitat de cap denúncia ". Els demanava una rectificació immediata i que el eliminessin. Li van contestar que, tal com consta a la portada de la pàgina, es tracta d'un diari satíric, que els continguts són ficció, i que el vídeo s'ha d'entendre com un acudit basat en un tòpic popular. Però Ana María no va quedar satisfeta. Els ha enviat un nou correu en què se'ls notifica que seran els tribunals de justícia els que decidiran si es tracta d'una sàtira o no. El to funcionarial ha despertat les sospites dels redactors que, amb una simple cerca a Internet, han descobert que l'Anna Maria és una magistrada del País Basc que apareix sovint en els mitjans de comunicació, (ho explica Monzó a La Vanguardia). 

Això del pastor i les seves ovelles em remet a 'Tot el que vostè sempre va voler saber sobre el sexe però mai es va atrevir a preguntar', aquella peli de Woody Allen que el franquisme va prohibir. A la pel·lícula on hi ha un capítol en què Gene Wilder interpreta el paper d'un metge que s'en va al llit amb una ovella. Ana Maria ho hauria considerat també una apologia de la zoofília, segur. L'humor de sempre, treu de polleguera als caps quadrats, que són incapaços d'entendre res,ni la diferencia que hi ha entre aquesta broma de el Mundo Today y una xirigota gaditana, encara que de fet, si n'hi ha, segur que ningú del Govern acusarà de res a la xirigota, ni cap jutge, ni fiscals ni el sumsum ni el corda. Ho varen fer sense cap mala intenció - diran -, ja se sap que a Cadis són molt de la broma, encara que sigui macabra i de mal gust, i a més no són ni catalans ni independentistes.