BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ÚLTIMS ESCRITS...

AVÍS PER NAVEGANTS


Una pena és un dany infligit per l'autoritat pública sobre algú que ha fet o omès el que es jutja per la mateixa autoritat com una transgressió de la llei, amb la finalitat que la voluntat dels homes pugui quedar, d'aquesta manera, millor disposada per l'obediència. Són penes humanes les infligides per manament de l'home, podent ser corporals, o pecuniàries, o consistents en ignomínia o presó, o desterrament, o en la combinació de diverses d'elles. 
Presó existeix quan un home queda privat de llibertat per l'autoritat, desterrament existeix quan un home és condemnat per un delicte a abandonar el territori de l'Estat o romandre fora d'una comarca del mateix, no podent tornar durant un temps prefixat, o mai.
Es pot donar el cas que aquesta persona que s'ha auto desterrat, o exiliat voluntàriament, en un error més del món sobiranista sigui detinguda a Alemanya un diumenge al migdia, i ara tothom s'esquinci les vestidures i es manifestin, etc etc. La llei és la llei, justa o injusta, actúa i avui ho ha fet detenint a Carles Puigdemont. És el que hi ha, i nomès cal per part d'ell i els seus lamentar-se, però hauria d'entendre que un Estat com l'espanyol el que no pot permetre's és que una persona com ell es passegi per tot Europa com si res, i una vegada més Puigdemont ha subestimat el Govern Espanyol, prou cara li costarà la broma. 
Ara, el que més preocupa es que acabats els somriures s'imposi la violència, com alguns ja estàn pregonant, i no és una teoria, és que tot apunta cap aquesta preocupant situació que ens afecta a tots, no nomès als sobiranistes.

Aqui ho comenten, en referencia a aquest text publicat a instagram:
"... Llegit a l'instagram d'un col·laborador de TV3, un tal Jair Domínguez. No sé si és la frustració d'alguns o la incapacitat autocrítica, però sembla que interessa el com pitjor, millor. Hipòcrita i rabiosa frase que en realitat vol dir que com més malament, sempre serà molt pitjor. Exclou el raonament, el diàleg i la decisió de tolerar uns i altres Ningú surt indemne de l'enfrontament. I aquí tenim un problema.

Comparteix:  

Comentaris

 1. Al propietario del discurso se le ha ido la olla.
  Lo dice por TV3, como si lo dijera por El Alcazar. Da igual.
  Se retrata en primera persona. No dice "Hi haurà morts, i serà terrible perquè en el fons no agrada a ningú la violencia" , dice : "no ens agrada la violencia", y lo dice en primera persona, como partícipe y aceptando el acto (los muertos que habrán y que en el fondo no le agradan).
  Se le ha ido la olla pero de verdad.
  No gira rodò.

  ResponElimina
 2. HO HE TRET DE L'ANTORCHA DE KRAUS, pero no es tracte de giri rodó o no, és que tot apuinta cap aqui i crec qiue ja ens hp temiem fa uns dies, sobretot desde divendres, compte amb els CDR.

  ResponElimina
 3. https://cronicaglobal.elespanol.com/politica/fascista-pintada-arran-llarena_129935_102.html

  Ulll amb aquestos nanos tan simpátics

  ResponElimina
 4. ho recordo, va ser a finals de gener, a actes com aquest em referia i altres similars que aniran produint-se.

  ResponElimina
 5. Ja els agradaria a alguns que això fos Euskadi punt dos. Però ho dubto molt, aquesta revolució l'han intentat fer la burgesia amb caseta a l'Empordà. Ni hi ha màrtirs, ni voluntat de ser-ho. No descarto algun cas aïllat, algún "taliban", però no hi haurà cap insurrecció armada.

  Això s´ha de resoldre fent política, mes tard o mes d´hora.

  Salut.

  ResponElimina
 6. Esperem que no esclati la violència

  ResponElimina
 7. Hi ha molts nostàlgics de les revolucions perdudes que no han vist ni pel folre, per desgràcia, i massa mitificació de la lluita armada, la guerra per la llibertat i d'altres fantasies

  ResponElimina
  Respostes
  1. sopbre tot es dona el fenòmen en la gent més jove, no crec que la sang arribi al riu, pero la situació és preocupant,. pot explotar emn qualsevol moment.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada

BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - BLOCS MEUS