La sensació a banda de tristesa és d'una contradicció interna. Per una banda, entenc que els qui han entrat avui a la presó han comès errors i no han respectat les lleis, i per aixó se'ls ha de jutjar, però no empresonar-los abans del  judici i la posterior sentencia, aquí el Jutge Llarena s'ha erigir en l'angel exterminador del sobiranisme i crec que ho pagarà, i ho pagarà molt car, i sinó al temps.
Dit això, crec que el principal error vist el que ha passat, com deia Manel Delgado, és no haber proclamat de veritat la república aquell dia infaust, pitjor no els podia haver anat als sobiranistes a la vista dels fets posteriors. Però compte, que a la revolució els somriures s'han glaçat i comença a sorgir el rictus de la ràbia, una ràbia que ara si pot conduïr a la violència, que de fet és amb violéncia i nomès amb violència com es fan les revoltes. El que queda per veure i si s'arribarà a aquest punt o ens quedarem amb el fet impúdic del gest. No sóc independentista, però en dies com avui em venen ganes d'envair Polònia.
Fa temps em preguntaba com o qui finançava 'Manos Limpias', i ja es va acabar veient, i ara no puc deixar de preguntar-me: qui financia VOX?