ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

GANES D'ENVAIR POLÒNIA


La sensació a banda de tristesa és d'una contradicció interna. Per una banda, entenc que els qui han entrat avui a la presó han comès errors i no han respectat les lleis, i per aixó se'ls ha de jutjar, però no empresonar-los abans del  judici i la posterior sentencia, aquí el Jutge Llarena s'ha erigir en l'angel exterminador del sobiranisme i crec que ho pagarà, i ho pagarà molt car, i sinó al temps.
Dit això, crec que el principal error vist el que ha passat, com deia Manel Delgado, és no haber proclamat de veritat la república aquell dia infaust, pitjor no els podia haver anat als sobiranistes a la vista dels fets posteriors. Però compte, que a la revolució els somriures s'han glaçat i comença a sorgir el rictus de la ràbia, una ràbia que ara si pot conduïr a la violència, que de fet és amb violéncia i nomès amb violència com es fan les revoltes. El que queda per veure i si s'arribarà a aquest punt o ens quedarem amb el fet impúdic del gest. No sóc independentista, però en dies com avui em venen ganes d'envair Polònia.
Fa temps em preguntaba com o qui finançava 'Manos Limpias', i ja es va acabar veient, i ara no puc deixar de preguntar-me: qui financia VOX?

Publica un comentari a l'entrada

11 Comentaris

  1. Quienes financiaban a 'Manos Limpias' son los mismos que ahora financian a VOX, a los 'Abogados Cristianos' (o como se llamen) y al mismísimo OPUS. Si siguiéramos el rastro de todo ese capital desembocaríamos en el juez Llarena y similares.
    No soy catalán, y por tanto no importa si soy o no independentista, pero creo firmemente en el derecho de los pueblos a decidir, un derecho que el Estado español ha impedido por medio de la violencia, jurídica y policial.
    Aunque no soy catalán, hoy también es un día triste para mí. El Estado español no me representa. Visca Catalunya!

    ResponElimina
  2. Ya me imaginaba lo de VOX, no te preocupes, ya caerán. Me da que como dice Miquel, esto acaba de empezar. Gracias.

    ResponElimina
  3. No cal que ens quedem a mitges. Dins del meu cap ja estic disposat a envair Rússia, els Estats Units i també Corea del Nord. I, si algun malcarat se m'hi acosta, li mossegaré la jugular.

    ResponElimina
  4. ok, però des del sofà de casa, no fos que prenguessim mal.

    ResponElimina
  5. Yo no,ante la enorme tristeza que me produce esas imágenes,lo único que se me ocurre es rezar,para que la cordura prevalezca.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¿rezar? ¿a quien? a un Dios inexistente, eso no lo entiendo ni lo entenderé jamás.
      Sólo quedan dos soluciones, o aceptar la humillación y rendirse, o actuar violentamente. No hay otra. Y creo que deberían rendirse, han perdido y es lo que tocaria.

      Elimina
    2. ¿"Han" perdido?... Yo diría que "hemos" perdido, en Catalunya y en el resto del Estado. No sólo los políticos catalanes, sino toda la población demócrata y republicana.

      Elimina
    3. si, eso es cierto, todos han perdido, el problema es ahora como se arregla el entuerto.

      Elimina
  6. Sempre he pensat que las operas de Wagner son una llauna sobrevalorada.

    Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. es una manera de dir Rodericus, no m'agrada l'opera, coma gairebé la majoria em quedo nomès amb les aries.

      Elimina
    2. Rodericus. También los aliados pensaron que el Wagner del bigotito estaba sobrevalorado y mira la que montó.

      Elimina