Torra manté la incògnita sobre si plantarà el Rei - Puigdemont carrega contra Felip VI i assegura que "no és el rei del diàleg, sinó del monòleg 'a por ellos'". Aqui n'hi ha uns quants que parlen per boca d'ase, volen diàleg i alhora el neguen, estem parlant d'uns jocs del Mediterrani finançats en gran part per la Generalitat, on hi asistirà l'Alcalde de Tarragona, el President del Govern i el Rei Felip VI, i a hores d'ara encara no se sap si en Quim Torra i anir¡à o no. Com l'independentisme s'ha quedat sense enemic amb el canvi a la cadira de la presidencia del Govern Espanyol, ara l'han de buscar en el Rei i el sei discurs, i que voleu que digués el Borbó a un gent que el volen fer fora amb l'intent fallit de proclamar la república de Schördinger. Deia Tarradellas que en política es pot fer tot, menys el ridícul, i quim Torra i no es la primera vegada, avui, molt em temo que farà el ridìcul, no assistint a la inauguració dels Jocs del Mediterrani a Tarragona. Compte, que encara pot canviar la decisió, a quarts d'una hi haurà una roda de premsa presidencial, a una hora molt similar a la del dia de la DUI que no va ser DUI, un altre ridícul.

ÚLTIMA HORA: El Govern trenca amb la monarquia espanyola hores abans que Torra i Felip VI coincideixin - Torra anirà finalment la inauguració dels Jocs Mediterranis: «No ens foragitaran» Com diria Mourinho, 'teatro del malo' i ridicul rere ridicul...., el blandense hauria de dimitir, encara que sigui per inconsistent, però com no depén d'ell, sinó del xitxarel·lo germànic. Hi ha algú més?


A vegades potser si que s'hauria de llegir diaris en blanc com a l'acudit d'Ortega a el periódico, i anar imaginant les noticies al gust de cadascú....