ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

EL DISCURS DEL REI


Torra manté la incògnita sobre si plantarà el Rei - Puigdemont carrega contra Felip VI i assegura que "no és el rei del diàleg, sinó del monòleg 'a por ellos'". Aqui n'hi ha uns quants que parlen per boca d'ase, volen diàleg i alhora el neguen, estem parlant d'uns jocs del Mediterrani finançats en gran part per la Generalitat, on hi asistirà l'Alcalde de Tarragona, el President del Govern i el Rei Felip VI, i a hores d'ara encara no se sap si en Quim Torra i anir¡à o no. Com l'independentisme s'ha quedat sense enemic amb el canvi a la cadira de la presidencia del Govern Espanyol, ara l'han de buscar en el Rei i el sei discurs, i que voleu que digués el Borbó a un gent que el volen fer fora amb l'intent fallit de proclamar la república de Schördinger. Deia Tarradellas que en política es pot fer tot, menys el ridícul, i quim Torra i no es la primera vegada, avui, molt em temo que farà el ridìcul, no assistint a la inauguració dels Jocs del Mediterrani a Tarragona. Compte, que encara pot canviar la decisió, a quarts d'una hi haurà una roda de premsa presidencial, a una hora molt similar a la del dia de la DUI que no va ser DUI, un altre ridícul.

ÚLTIMA HORA: El Govern trenca amb la monarquia espanyola hores abans que Torra i Felip VI coincideixin - Torra anirà finalment la inauguració dels Jocs Mediterranis: «No ens foragitaran» Com diria Mourinho, 'teatro del malo' i ridicul rere ridicul...., el blandense hauria de dimitir, encara que sigui per inconsistent, però com no depén d'ell, sinó del xitxarel·lo germànic. Hi ha algú més?


A vegades potser si que s'hauria de llegir diaris en blanc com a l'acudit d'Ortega a el periódico, i anar imaginant les noticies al gust de cadascú....

Publica un comentari a l'entrada

22 Comentaris

  1. Si no assisteix hauria de dimitir, que no és el President de Catalunya? ho va a la feina o que plegui.

    ResponElimina
    Respostes
    1. això no ho sé, però entenc que hi hauria d'anar, per dignitat seva i de tots els ciutadans que representa, si és que ens representa a tots o nomès a uns quants.

      Elimina
  2. Aquest argumentari de demanar que representi a tots els catalans, o en altres cassos, el Sanchez a tots els espanyols, el Macron a tots els francesos, el Trump a tots els nordamericans, em fa gràcia. És completament irreal a més de ser, en molts cassos, inmoral.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No és immoral, és el que hauria de ser en un sistema democràtic. encara que ja sé que es demanar massa, i no entenc quina gracia et pot fer, però el problema és que Quim Torra, representa a molt pocs, si fem cas a tot el sarao d'avui a Palau, a un 20% de la població tirant molt llarg, i si segueix en aquesta línia aviat en seran menys.

      Elimina
  3. Quina bellesa... solament s'entra quan interessa i a més es parla d'immoralitat.

    I creient-se en la propietat de la veritat absoluta.

    Cert, cert....mantinguem sempre la enervació, és la nostra identificació, i el conflicte, sinó ens passarà com a la Cocacola, en un any s'oblidaran que existim.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que et molesto? Et molesta la meva opinió? Em vols fer fóra? Miquel.

      Jo no puc tenir la meva opinió de moralitat?

      Per què dius això de creient-se en la propietat de la veritat absoluta? En què et fonamentes per afirmar-ho?

      Mentre el Francesc em deixi opinaré quan em vingui de gust.

      Em fa grae, Francesc, perquè és totalment irreal en qualsevol cas. Em fa gràcia perquè és mantenir una ficció en una politica ja de per sí prou mentidera.

      Inmoral perquè jo no saludaria mai a certes persones i més si són figurants.

      Elimina
  4. Cert, cert...cert...són els teus, els que " vols/em fer fóra" a tot lo que no sigui "patrio.
    i ja tinc prou.
    No t´"amohinis", seré jo el que m´esbrinaré . Ja pots dir lo que te vingui de gusts.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre fent judicis de valor, Miquel. Amb tots els meus respectes, què dimonis saps tu de qui són o deixen de ser els meus?

      Per què fas judicis de valor?

      Elimina
  5. Ah, Miquel, no t‘enfadis, però si et dirigeixes a mi fes-ho pel meu nom.

    I una cosa més. Jo puc estar equivocat, és clar que sí, però tu Francesc fas servir uns tants per cent de representativitat que ignoro de on els has tret i que si sembla, amb perdoe, que estiguis en possessió de la veritat absoluta. Veritat que en aquest cas no molesta al Miquel.

    ResponElimina
  6. Però que coi he dit de tan dolent??????

    Només que em sembla una mentida això de representar a tothom, que ningú ho fa. I que saludar com si res a segons quines persones és inmoral.

    Això mereix la resposta del Miquel?

    ResponElimina
    Respostes
    1. a vegades és el to, aquesta displicencia de qui esta per damunt dels altres, res de nou.

      Elimina
  7. L,argumentari és real el peletero una altre cosa és que sigui moral o no. Pero no qüestionem aquí si ser president d,un pais es moral o no, es un altre qüestió, la realitat és que ell té un càrrec i una feina que ha de fer, si no està disposat a fer-la sense avergonyir als qui representa i el que representa, que plegui i ja està, ja en posaran un altre. Veig però, que finalment ha decidit anar-hi. No aconseguirem res amb missatges hostils, a mí no m,agrada Felip ha portat molt malament el tema i mai tenia que haver sortit a dir en poques paraules que ja ens ho mereixiem, perquè va ser immoral només va defensar la corona i la unitat d,Espanya sense tenir en compte que amb un altre discurs més neutral hagués fet més mal a l,independentisme format per antipeperos. Va barrejar la política amb la corona i per això ara és troba el que es troba, que els governs canvien i tu has de continuar sent rei. Es el meu punt de vista eh i llegeix-me en carinyo que jo no tinc educació monàrquica però em fixo en altres reis i reines d,Europa i no crec que un altre hagués fet això que va fer ell.

    Bona tarda a tots i molt bona revetlla, no us feu mal amb les piules.



    ResponElimina
    Respostes
    1. Saps, Quim Torre dona la sensació que nomès Governa per Puigdemont i prou.

      Bona revetlla

      Elimina
    2. Entenc el que dius, Gemma, ho entenc perfectament, i no et falta molt bona part de raó. Però què vols que et digui, moltes coses estan canviant i a mi, m'ofendria, precisament, que saludés al rei com si res. Si fes això, segons la meva opinió humil, no estaria fent la seva feina.

      Igualment, bona revetlla i en compte, més que amb les piules, amb els petards, en hi ha un munt que dissimulen i fan mal.

      Elimina
  8. Si és pel to demano disculpes, Francesc, però em reconeixeràs que a més de ser una apreciació subjectiva, el teu deu ni do, to em refereixo. Com a prova el botó d'aquests tants per cent que esmentes. Res de nou tampoc, al contrari, molt habitua. Però vaja, jo no em dono per ofès, per altes coses teves dedueixo que vas de bones i que el que m'interessa és el que dius, les coses que escrius. Per elles, per aquestes coses, per anar de bones i per l'interès dels textos, comento.

    ResponElimina
  9. no cal que et disculpis, es el teu to, i aixó és com és en cadascú. Quan a Gobernar per a tots per la gran majoria, és possible, no seria però el cas de Quim Torra que ja li he dit a la Gemma que nomès governa per Puigdemont.

    ResponElimina
  10. Si, però per mi Puigdemont sempre ha sigut un mercenari, no se si s,adona torra que això només el fa còmplice d,un mercenari que ni tant sols el situa com a cervell de res...i li diré més, Es un arma de fogueig amb la que disparen que no l,ensenyin tant que els altres les tenen de veritat i ells ho saben, això és el que m,emprenya ja de tot això.

    Apa, vaig a comprar llardorns pinyons i pasta de full.

    Saps que es fa la coca en mitja hora? I si la fas tu sempre pots menjar la al teu gust amb més llardons O menys, més pinyons torradets amb el sucre per damunt... La pasta de full em xifla.. l,altre no se sé com es fa la de fruites i crema deu ser fàcil també però no ho he provat mai. Els llardons salgot són els mes bons que corren per aquí.

    Aquesta nit és màgica eh no ho oblideu!!! Apa adéu guapos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja la tinc la coca de llardons, del forn del centenari, amb llardons, no amb pasta de llardons, i el moscatell a la nevera des d'ahir. El full el sap fer molt poca gent, si de cas algun pastisser, és com la xapata que no la saben fer, jo si, però porta feina fer una bon full o una bona xapata. A més ja estic jubilat i la del Forn del centenari és una bona coca de llardons.
      Ah! abans quan es podia fer la matança del porc a les cases de pages si que es podien aconseguir bons llardons, o rostillons, a Palau de solità i plegamans el mataven a casa dels consogres i feiem bofifarres, pultruc, rostillons, de tot vaja, rico rico.

      Bon profit!

      Elimina
  11. Bona revetlla a tothom!!!! I molt bon profit també.

    ResponElimina
  12. Tiene que ir es presidente de Cataluña,si luego le pone mala cara al rey que se la ponga,que para mi con ser discreto es suficiente

    ResponElimina
  13. Si no le ha dicho Puigdemont lo contrario a última hora, irá, con mala cara supongo, pero irá, ha invertido 32 millones de euritos en el evento.

    ResponElimina