Seria aconsellable als que es dediquen a vaticinar la fi de les aplicacions a Internet, que fessin aquestes previsions a llarg termini, quan l'error ja no els agafés en actiu. Entendreu el que dic si llegiu aquest escrit que és del set de maig de 2012, o sia de fa gairebè 7 anys, i de moment, l'especialista en gestió estratégica Eric Jackson, sent benevolent, diria que no hi va encertar massa en la seva previsió. Li queda nomès un any per que s'acompleixi, desitgeu-li sort, que falta li farà per haver encertat. Compte peró, quelcom passa amb Google. y aquí ho deixo.
"7.5.12 - Els gegants d'Internet Google i Facebook cauran en l'oblit en entre cinc i vuit anys, segons l'especialista en gestió estratègica Eric Jackson, que desenvolupa la seva tesi en un recent article publicat a la revista Forbes. I no és la fallida el que farà desaparèixer a les companyies, sinó la pèrdua de popularitat, com va passar amb MySpace, i la seva incapacitat d'adaptar a noves formes d'intercanvi d'informació al món dels cel·lulars.
He parlat en més d'una ocasió de Facebook i fins i tot un escrit en el que explicava con donar-se'n de baixa, ha estat dels més llegits.... Aquesta fou la meva visió de Facebook quan m'hi vaig apuntar i donar de baixa al cap d'una setmana.
"Anys ençà quan la gent ja no era innocent, als corrals es representaven obres de "teiatru". La gent portava cadascú la seva cadira, i els altres, els que vivien allí mateix contemplaven l'espectacle des del balcó del seu (encara no ho sabien) apartament amb vistes. En el quefer diari aquest mateix corral era com una mena de safareig on tothom s'assabentava del que feina la resta de tothom, i ho dic amb coneixement de causa, atès no fa tants anys (bé uns trenta) a Granada, més aviat a les afores, vaig anar a un bar, i urgit per les necessitats de desembussar el conducte rectal i dipositar el producte interior brut a la tassa, mentre estava enfeinat, i en sentir soroll, en aixecar la vista em vaig adonar més o menys astorat que l’esmenta’t lavabo (que no era precisament un prodigi d’higiene) no tenia teulada i des d'allí talment com hom podia contemplar una part del corral, el corral podia contemplar a hom mentre complimentava les seves necessitats fisiólogiques. Doncs bé, aquesta es una mica la percepció que tinc del Facebook de la que ja n'he parlat alguna vegada, un safareig, el corral de la Pacheca, o la fira de les vanitats. No m'hi busqueu que no m'hi trobareu."
Ara, como passa amb totes les coses entenc que hi hagi gent que li agradi i si senti bé, possiblement sortirà una altra eina més moderna que sustituirà Facebook i a la que si enganxarà molta gent. Ara, tot va molt de pressa, i el més nou és vell de seguida. Jo és que ja dec ser massa antic i em costa d'adaptar-me a algunes d'aquestes eines, encara que a vegades la necessitat obliga i un cop t'hi trobes, t'hi sents bé. Pensava no m'adaptaria al portàtil i ara ja m'hi moc amb la mateixa desimboltura que abans ho feia amb el meu vell PC (q.e.p.d.).
Pos si.
ResponEliminaA mi si que m'agrada facebook, si es fa servir bé, com tot, he retrobat amics perduts, antics alumnes, i he reprès moltes relacions que després han estat 'en persona', sobretot pel que fa antics alumnes m'agrada saber que fan i és una franja d'edat que fa servir molt aquest mitjà tot i que ara sembla que instagram té més èxit i a facebook, diuen, hi som molt els jubilats. Tot depèn de per a què ho vols i com ho configures.
ResponEliminajo tambè, entre ells el bateria dels Watusi que m'ha enviat moltes fotos que no tenia pas de quan érem rockanroleros. Però hi entro poc, francament.
EliminaTrobava més vanitat als blogs, en el seu temps d'èxit, que no pas a facebook o a twitter.
ResponEliminaai Júlia! als blocs nomès quedem quatre gats sense vanitat.
ResponEliminaNo se si vanitat i banalitat són sinònims, però jo veig més banalitat en faceboock i similars que en els blocs. Les emoticones han substituït (o millor dit, han eliminat) al pensament. Què hi farem fer, jo també vaig quedar antiquat!
Eliminaben vist, detesto cordialment les emoticones.
ResponEliminaSon casi las diez y media de la noche. Me levanté a las ocho, mientras desayunaba leí alguno de vuestros posts, a las once trataba de convencer a un juez, a las tres de la tarde comentaba con mis alumnos temas de vuestros blogs y por la tarde, entre visita y visita, volvía a mirarlos otra vez. Ahora también.
ResponEliminaVuestros blogs. Siempre vuestros blogs... Sobra insistir, pero no sabes cuánto me hacen aprender.
Me pregunto como se hace para convencer a un Juez, a Marchena los abogados de la defensa no le consiguen convencer.
EliminaSaludos
Bonjour. ¿Qué cómo se intenta convencer a un juez? Pues no es imprescindible, pero sí aconsejable, haber leído El Príncipe (que no El Principito remilgado) de Maquiavelo.
EliminaPax romana.
AH! hay más gente que debería leer a Maquiavelo para darse cuenta de que precisamente no era nada maquiavélico y si tan lúcido como cínico.
EliminaCreo que fui de los primeros en apuntarme,pero no lo utilizo,de vez en cuando miro,veo rostros del pasado(cosa que me entristece),como soy amante de la intimidad,nunca se me ocurriría poner fotos,seguramente de experiencias pasadas en chats,cuando estaban en auge(entonces estaba guapo y hermoso),había confusiones en el diálogo hombre-mujer muy desagradables.En los blogs encuentro la forma de pasar un rato,en descansos del trabajo,me siento acompañado con ello,pero cada uno en su casa como debe ser,porque somos muy diversos y en realidad sólo nos une el punto donde escribir nuestras ocurrencias y nuestros disparates.
ResponEliminaamén.
ResponEliminaTienes bastante razón Car Res pero estos blogs son como encrucijadas. Aunque todos vamos en tiempos y direcciones distintas yo aquí piso por donde tú pisas.
ResponEliminaSi se me permite la injerència: Creo que en los blogs hemos aprendido a controlarnos y a tener mas autenticidad y menos postureo agresivo que en twitter o facebook, quizás porquè en general somos ya veteranos, en la vida y en blogger, y además la idea de expresarse en blogger és más pura y exponencial, sin límites de texto, lo que es importante, pues permito matizar y analizar mucho mas los textos que en pocos caracteres
ResponElimina