Seria aconsellable als que es dediquen a vaticinar la fi de les aplicacions a Internet, que fessin aquestes previsions a llarg termini, quan l'error ja no els agafés en actiu. Entendreu el que dic si llegiu aquest escrit que és del  set de maig de 2012, o sia de fa gairebè 7 anys, i de moment, l'especialista en gestió estratégica Eric Jackson, sent benevolent, diria que no hi va encertar massa en la seva previsió. Li queda nomès un any per que s'acompleixi, desitgeu-li sort, que falta li farà per haver encertat. Compte peró, quelcom passa amb Google. y aquí ho deixo.
"7.5.12 - Els gegants d'Internet Google i Facebook cauran en l'oblit en entre cinc i vuit anys, segons l'especialista en gestió estratègica Eric Jackson, que desenvolupa la seva tesi en un recent article publicat a la revista Forbes. I no és la fallida el que farà desaparèixer a les companyies, sinó la pèrdua de popularitat, com va passar amb MySpace, i la seva incapacitat d'adaptar a noves formes d'intercanvi d'informació al món dels cel·lulars.
He parlat en més d'una ocasió de Facebook i fins i tot un escrit en el que explicava con donar-se'n de baixa, ha estat dels més llegits.... Aquesta fou la meva visió de Facebook quan m'hi vaig apuntar i donar de baixa al cap d'una setmana.
"Anys ençà quan la gent ja no era innocent, als corrals es representaven obres de "teiatru". La gent portava cadascú la seva cadira, i els altres, els que vivien allí mateix contemplaven l'espectacle des del balcó del seu (encara no ho sabien) apartament amb vistes. En el quefer diari aquest mateix corral era com una mena de safareig on tothom s'assabentava del que feina la resta de tothom, i ho dic amb coneixement de causa, atès no fa tants anys (bé uns trenta) a Granada, més aviat a les afores, vaig anar a un bar, i urgit per les necessitats de desembussar el conducte rectal i dipositar el producte interior brut a la tassa, mentre estava enfeinat, i en sentir soroll, en aixecar la vista em vaig adonar més o menys astorat que l’esmenta’t lavabo (que no era precisament un prodigi d’higiene) no tenia teulada i des d'allí talment com hom podia contemplar una part del corral, el corral podia contemplar a hom mentre complimentava les seves necessitats fisiólogiques. Doncs bé, aquesta es una mica la percepció que tinc del Facebook de la que ja n'he parlat alguna vegada, un safareig, el corral de la Pacheca, o la fira de les vanitats. No m'hi busqueu que no m'hi trobareu."
Ara, como passa amb totes les coses entenc que hi hagi gent que li agradi i si senti bé, possiblement sortirà una altra eina més moderna que sustituirà Facebook i a la que si enganxarà molta gent. Ara, tot va molt de pressa, i el més nou és vell de seguida. Jo és que ja dec ser massa antic i em costa d'adaptar-me a algunes d'aquestes eines, encara que a vegades la necessitat obliga i un cop t'hi trobes, t'hi sents bé. Pensava no m'adaptaria al portàtil i ara ja m'hi moc amb la mateixa desimboltura que abans ho feia amb el meu vell PC (q.e.p.d.).