La noticia és terrible, és de les que produeixen un calfred, sembla que no pugui ser, i és que a vegades la realitat supera la ficció. Si ens expliquen en una novel·la o pel·lícula el succés d'aquesta notícia, hauriem pensat que el guionista és un exagerat que per a res el seu guió sembla real. Però si ho és de real, Un home n'ha matat a un altre per ser feliç. Matar per matar, sense motiu real, ni cap penediment, heus ací l'home: Said Machaouat.
Said Machaouat 

Els fets van passar el 23 de febrer a Torí, quan la víctima Stefano Leo de 33 anys passejava plàcidament per la ribera del riu Po. L'assassí és un tal Said Machaouat de 27 anys d'edat, que després d'aquesta horrible i macabra acció va decidir lliurar-se a la policia. En la seva confessió del crim, va assegurar als agents: "Vaig triar a aquest jove entre les moltes persones que passaven perquè semblava massa feliç, i no suportava la seva felicitat".
"Jo volia assassinar a un noi com jo, treure-li tot el futur que tenia, els fills, arrabassar-lo als seus amics i als seus parents". Aquestes paraules van ser transcrites pels carrabiners en les declaracions de l'assassí.
Francesco Rizzo comandant dels carrabiners i encarregat de la investigació del cas, va assegurar que van confirmar la presència de l'acusat pels voltants del crim. Pel que sembla l'assassí tenia problemes i no tenia habitatge i treball. La qual cosa no hauria portar a ningú a assassinar a una altra persona, i menys per considerar-la extremadament feliç. O sigui que en aquest terrible cas hi ha dues víctimes, Stefano i el seu botxí Said, però nomès una d'elles és innocent. 
Giovanni Papini tenia un conte sobre matar sense cap motiu, però nomès era un conte.