El president de la Cambra de Barcelona, ​​l'empresari independentista Joan Canadell, ha afirmat avui que estudiarà la possibilitat de no respondre en castellà les preguntes dels periodistes, atès que les seves declaracions es poden traduir directament del català utilitzant els subtítols a la televisió.
Canadell s'ha mostrat reticent a contestar una pregunta en castellà durant les declaracions als mitjans de comunicació que han seguit a la primera reunió del nou comitè executiu de la Cambra, tot i que finalment ho ha fet.
"Avui encara parlaré en castellà, però pot ser que sigui l'última vegada. M'ho he de pensar. És que no tenen traductors?", Ha etzibat el president independentista de la Cambra quan se li ha demanat que contestés en castellà una pregunta ja realitzada abans en català.
El poc senyor i si molt enze Joan Canadell, ha resultat ser un destacat membre de les tres 'I' "idiota, intransigent e ignorant". S'ha de ser això i més per fer aquests lamentables declaracions. I si li fan alguna pregunta en anglés, gallec euskera o francés?: contestarà?, oh! i si li fan en Balear o Valencià?
El president de la Cambra de Comerç d'una ciutat presumptament cosmopolita i aspirant a smart city 5G, no pot fer aquestes declaracions de provincià intransigent, que denigren no tan sols a ell sinó a la Ciutat. Aquest poc senyor hauria de ser rellevat del seu càrrec i que es dediqui a la cria i cultiu de bavoses ninfòmanes bivalves al baix Empordà, que seria una feina més addient pel seu tarannà, o millor encara, a repetir la ESO a veure si aprén una mica d'això d'anar per la vida amb dignitat i respecte a l'altre. Ai Senyor!, quina banda, quina tropa, quina patoleia la cola pessigolla de l'ANC. Quina vergonya...

Com diria Ignatius: És molt fàcil reconèixer a un enze... per la quantitat de bestieses que diu. O Groucho, creguin-me... és realment un idiota.