Una de les primeres cançons de Sopa de Cabra, era 'el carrer dels torrats'. Doncs a la xarxa que és el nou carrer actual n'està ple de torrats i de ignorants i en el cas de Josep Bou, de burrus o burros, amb B de Bou. Aquest forner que fins i tot es possible que faci un pa de qualitat, i sembla que hi enten en el seu ofici, fora d'ell desbarra massa, i no per parlar tal com raja que ja em sembla bé i el fa diferent de la resta de polítics sempre tant curosos amb el seu discurs, sinó perquè sovint parla per boca d'ase. Quan diu que un senyor que parla amb la seva torradora hauria de rebre tractament psicològic, està dient una bestiesa, suposo que per ignorància, en ser segurament analògic, car el que diu Àlex Hinojo és de pur sentit comú, cada vegada parlarem m és amb els electrodomèstics i fòtils corrents i de moment nomès es pot fer en anglès i castellà, i reclama que es pugui fer en català, gallec, euskera, o qualsevol idioma minoritari.
Com deia, pur sentit comú, atès si ja prou que s'està perdent l'ùs del català al carrer, on en algunes zones es ja alarmant, amb índexs del 31, 32%, emprar el castellà o l'anglès per parlar amb els estris domèstics o mòbils, empitjoraria encara més l'ùs de la llengüa.
Recordar nomès la frase de Carme Junyent sobre la mort de les llengües:
«Les llengües moren perquè els seus parlants deixen d'usar-les. I els motius que els duen a fer-ho no tenen res de natural. La repressió per motius de llengua no és precisament un fet anecdòtic en la història de la humanitat»

El '30 minuts' de TV3, en el seu reportatge Llenguaferits, va incloure el testimoni de l'activista cultural, Àlex Hinojo, que va mostrar la seva preocupació pel fet que la majoria d'aparells elèctrics no incloguin la opció del català. Hinojo es dedica a traduir al català continguts de grans plataformes a internet en castellà.
"Comencem a parlar amb la rentadora, amb la nevera, amb la màquina d'escalfar el pa. Li dius 'hola, ponme unas tostadas'. I per què ho hem de fer en castellà això?", s'ha preguntat, a més de reivindicar que "jo a la meva torradora li vull parlar en català. I que els meus fills entenguin que a les màquines també els hi podem parlar en català. Aquest és un dels reptes". 
Recordeu: Burro o Burru s'escriu amb B de Bou, i no és pas un insult, si més una definició prou definida. Tambè hi ha fet conyeta un altre ilustre ignorant, Xavier Rius, de 'E-noticies', pura brossa de periodísme groc...

Video del 30 minuts, Àlex Hinojo a partir del minut 26:30.