{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

LA COLLA PESSIGOLLA DE L'ANC


El president de la Cambra de Barcelona, ​​l'empresari independentista Joan Canadell, ha afirmat avui que estudiarà la possibilitat de no respondre en castellà les preguntes dels periodistes, atès que les seves declaracions es poden traduir directament del català utilitzant els subtítols a la televisió.
Canadell s'ha mostrat reticent a contestar una pregunta en castellà durant les declaracions als mitjans de comunicació que han seguit a la primera reunió del nou comitè executiu de la Cambra, tot i que finalment ho ha fet.
"Avui encara parlaré en castellà, però pot ser que sigui l'última vegada. M'ho he de pensar. És que no tenen traductors?", Ha etzibat el president independentista de la Cambra quan se li ha demanat que contestés en castellà una pregunta ja realitzada abans en català.
El poc senyor i si molt enze Joan Canadell, ha resultat ser un destacat membre de les tres 'I' "idiota, intransigent e ignorant". S'ha de ser això i més per fer aquests lamentables declaracions. I si li fan alguna pregunta en anglés, gallec euskera o francés?: contestarà?, oh! i si li fan en Balear o Valencià?
El president de la Cambra de Comerç d'una ciutat presumptament cosmopolita i aspirant a smart city 5G, no pot fer aquestes declaracions de provincià intransigent, que denigren no tan sols a ell sinó a la Ciutat. Aquest poc senyor hauria de ser rellevat del seu càrrec i que es dediqui a la cria i cultiu de bavoses ninfòmanes bivalves al baix Empordà, que seria una feina més addient pel seu tarannà, o millor encara, a repetir la ESO a veure si aprén una mica d'això d'anar per la vida amb dignitat i respecte a l'altre. Ai Senyor!, quina banda, quina tropa, quina patoleia la cola pessigolla de l'ANC. Quina vergonya...

Com diria Ignatius: És molt fàcil reconèixer a un enze... per la quantitat de bestieses que diu. O Groucho, creguin-me... és realment un idiota.

Publica un comentari a l'entrada

9 Comentaris

  1. Cullons...que aixó és la CAMBRAAAAA¡¡¡ la pela ¡¡¡, el negoci i dona igual l´idioma ¡¡¡ Volem vendre ¡¡
    Un altre parásit.

    ResponElimina
  2. La frase del señor a la prensa:

    "se debería evitar caer en la autocomplacencia”, la constitución de un Estado propio ofrece la “responsabilidad como país de hacer frente a los riesgos y aprovechar las oportunidades en un entorno incierto”. Reconoce que esto tiene un “valor subjetivo” vinculado a la “consciencia de formar parte de un mismo pueblo, no de un análisis coste-beneficio”. (sic)

    Otro que mezcla lo Trascendente (imposible de calcular, cuantificar, medir...) con lo Legal (coste -beneficio).

    Otro que nos cuenta aquello de la Anna Simó, "con l´independecia serém mes feliçes"

    Luego es otro impresentable. Todo tiene un tiempo y un espacio, y hay un lugar para cada cosa. Es indudable que a él le irá de cojones el chiringo para sus estaciones de servicio en Catalunya, es su rollete, pero seguro que habrá socios de la Cambra que fabricarán yogurts y querrán venderlos en Aragón para ampliar cuota de mercado ¿porqué no?.

    Aquí, este tipo, no vale para el negoci. Vender, ampliar, hacerse grande, tener personal, pagar, cobrar y volver a vender, y si puedo en inglés y en francés, además del castellano y el catalán, mejor que mejor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest es el punt clau, de fet una Cambra de Comerç la finalitat de la qual és negoci, negoci, negoci, ha de ser molt més oberta i tolerant i menys intolerant i provinciana...

      Elimina
  3. Yo creo que a este tipo de personas lo que les pasa es que tienen un gran y hondo complejo de inferioridad. Simplemente. Y luego, cuando un cargo les encumbra -oh, no se dan cuenta que la caída desde más alto es más mortal- se creen los reyes del mambo.

    Ese señor y otros de su ralea ¿se dirigirían a los militares de la UME que acudieron a los incendios del campo catalán hablar solo en catalán?

    Cuánta bobada, cuánta estupidez, cuánta locura.

    ResponElimina
    Respostes
    1. no lo compliquemos, es mas sencillo, son idiotas e ignorantes provincianos. Y los hay en ambos lados, la prueba la tienes en el escrito posterior a este que va de tostadoras.

      Elimina
  4. En este país ocurren estas cosas porque los que debieran representar a los ciudadanos se olvidan que son ciudadanos y los que debieran representar a los hombres de negocio no son hombres de negocio, en fin, como decía la canción "cuanta puta y yo que viejo..."
    Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. No lo compliquemos, es mas sencillo Daniel, son idiotas e ignorantes provincianos. Y los hay en ambos lados, la prueba la tienes en el escrito posterior a este que va de hablar con la tostadora.

      Saludos

      Elimina
  5. Els catalans, bascos i gallecs tenen l'avantatge de saber, almenys, dos idiomes. Per què desaprofitar aquest avantatge? La meva neboda sap castellà, xinès i anglès, i ara està aprenent català. La cultura es defensa ampliant el saber, no disminuint-ho.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I també Francés molts de la meva época. Però lo de la Cambra de comerç no va per aquí, ans al contrari va a l'inrevès del que hauria de ser...

      Elimina