Arriba l'estiu i Deliveroo vol repartir menjar als clients que passen les seves vacances a alta mar. La plataforma britànica acaba de proposar als seus repartidors conduir motos d'aigua per lliurar les comandes fins a les embarcacions on es troben els consumidors.
El servei s'ha activat a les 17 poblacions costaneres en les quals opera Deliveroo a Espanya: Barcelona, ​​Tarragona, València, la Corunya, Alacant, Màlaga, Palma, Almeria, Marbella, Vigo, Cartagena, Fuengirola, Badalona, ​​Huelva, Benidorm, Castelló i Santander. "Els que gaudeixin del sol i el mar podran demanar directament des del seu vaixell plats i delícies de restaurants com Tac Bell, Goiko Grill, Miss Sushi, Five Guys o Ginos", apunta la companyia en un comunicat.
El servei funcionarà exactament igual que en terra, excepte que els repartidors -que treballen en règim de autònom- en lloc de conduir una moto o una bicicleta pròpia, hauran de fer servir una moto d'aigua, també de la seva propietat. "Acabem de llançar el servei i confiem que els repartidors tinguin aquest mitjà de transport. Deliveroo no ho proporcionarà ", comenten fonts de l'empresa.
El curiós del cas és que segons en quines zones reparteixin menjar amb les motos d'aigua es poden trobar amb pasteras de migrants a la deriva, als que entenc ajudaran donant-els-hi de menjar, fet que automàticament els transformarà en solidaris amb aquests immigrants desvalguts i per tant segurament seran prohibits pel Govern, però ho seràn per solidaris, no per explotar als seus repartidors autònoms, o falsos autònoms.