{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

#GIVING TUESDAY (DONAR UN DIMARTS)


Despres del 11-11 (dia dels solters) que aqui encara no ha arrelat (tot arribarà), el Divendres negre (Black friday), que dura quatre o cinc més dies a banda del divendres, i el Ciber dilluns (Ciber monday), tots aquests noms per cert ha de ser en anglés, si ni no ets prou gilipuà, arriba el #GivingTuesday (Donar un dimarts). Aquest és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. 
L’objectiu és dedicar un dia a tot el món, aquest any el dia és el 3 de desembre, per celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. Unir-se és molt senzill: només calen ganes de fer un món millor, donar un cop d’ull a les causes de #GivingTuesday i decidir què faràs o a qui donaràs la teva ajuda.
O sigui que igual que el dia sense compres del que parlava en l'escrit anterior, el Giving Tuesday és un postureig per tranquil·litzar consciencies un dia l'any, per coses que la gent ja fa normalment en el dia a dia i si no ho fan, una flor no fa estiu ni primavera, i diguessim que no cal. En aquesta web hi trobaràs totes les iniciatives i projectes amb els que pots col·laborar, així com idees per ajudar a difondre el #GivingTuesday a través de les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) i en el teu entorn familiar o de treball. Dintre de tot, el Giving Tuesday és una iniciativa positiva que no perjudica a ningú. Endavant doncs el dia 3 si us abelleix ajudar a l'altri, encara que només sigui un dia a l'any.

Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. Debe de ser sensacional esperar al día 3 para hacer voluntariado una vez al año.
    Eso es compromiso, lo demás son hostias.
    salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són actes d'una societat decadent que intenta tranquil·litzar la seva consciència un dia a l'any.

      Elimina