Cartells amb la imatge de sis periodistes catalans han aparegut en alguns aparadors de diversos carrers de Barcelona en els quals se'ls titlla de "terroristes de la informació a el servei de l'Ibex". En aquests cartells, que són anònims, se'ls convida a "que es quedin a Madrid".
El Col·legi de Periodistes de Catalunya, a través de la xarxes socials, ha condemnat l'acció. "Mostrem el més enèrgic rebuig a aquestes amenaces contra periodistes catalans. Tota la solidaritat i suport a les i els periodistes assenyalats i demanem un cop més respecte per al nostre treball ".
Els periodistes que apareixen en els pasquins són Xavier Sardà, Mayka Navarro, periodista de La Vanguardia; el director d'E-notícies, Xavier Rius; el periodista d'Ok Diari, Joan Guirado; la redactora de Crònica Global, Laura Fàbregas i la col·laboradora de La Sexta, Estefania Molina.
Alguns d'ells com és el cas de Laura Fàbregas, la puc escoltar cada setmana a la tertulia de Rac1, i tot i discrepar de la majoria de les seves opinions, la respecto, faltaria més, té tot el dret a opinar segons la seva consciencia, se'n sol dir llibertat d'expressió, i aixó s'hauria d'aplicar a qualsevol periodista o tertulià, encara que fos en Federico o el Marhuenda, tenen tot el dret a dir el que pensen o el que els convé dir, i no perquè no agradi el que diuen, se'ls ha d'assenyalar como si fossin apestats.
Sort que són bona gent els dels cartells, o més aviat el que són és uns covards atès s'amaguen en l'anonimat i no se sap de qui és l'autoria d'aquests cartells. Per cert, a López de la Calle també l'assenyalaven en cartells al seu poble abans que Ignacio Guridi Lasa l'assassines per l'esquena. 
El caire que està agafant tot plegat comença a ser preocupant i molt perillós i no beneficia gens al món independentista, un moviment violent atiat pel noi de Blanes, el piròman major de la República, l'activista incendiari. I cal anar en compte, que aquestes accions, un cop han començat no se sap com acabaran, fins on arribaran, i si es podran controlar.
Quim Torra, tenim un problema, i el tenim tots els catalans.