El president dels Estats Units, Donald Trump, ha sortit aquest divendres a donar una roda de premsa al Rose Garden de la Casa Blanca, reservat per a anuncis importants, per congratular-se de les bones dades d'atur que ha registrat el país després de setmanes de fortes pujades.
En el seu missatge, Trump també ha tingut paraules per a George Floyd, l'afroamericà al què la policia va asfixiar la setmana passada a Minneapolis. "Amb sort, George està mirant-nos des d'allà dalt ara mateix i dient 'el que està passant és grandiós per al nostre país', és un gran dia per a ell i per a tots nosaltres", ha afirmat Trump.

@adamcancryn - Trump Imagining George Floyd s reaction to the jobs numbers: "Hopefully George is looking down right now and saying this is a great thing that 's happening for our country. This is a great day for him, it 'sa great day for everybody. "

El president ha explicat que és un "gran dia per a la igualtat" tot i que la desocupació entre els afroamericans va augmentar un 16.8% al mes de març i hi ha protestes per tot el país reclamant la fi de la brutalitat policial i la discriminació racial . "Això és millor que una V, és un coet", en referència a la corba de recuperació de país.
Preguntat per com una millor economia hauria protegit a Floyd, Trump ha evitat respondre i ha abandonat el faristol sense atendre les preguntes dels periodistes. I és que com diria Spike Lee: aquest tipus és un enorme i menyspreable 'filldelagranputa'. Com s'atreveix a dir semblant barbaritat, ¿es pot ser més mesquí, més miserable?. Ho dubto, el paio del pentinat impossible s'ha superat a si mateix en la seva idiocracia.


... i això Spike Lee ho va dir eL 2018 al Festival de Cannes, m'agradaria escoltar el que diu ara ...