💭Avui dia 8 de Març, per no caure en la rutina de parlar dels quatre tòpics sobre els drets i greuges de la dona un cop a l'any en el dia mundial del postureig de torn, val la pena comentar un estudi del 2012 d'uns psicòlegs dels qui no ens diuen el nom per si de cas. L'estudi va anar al seu dia a Collonades, que és el lloc que li pertany, pel fet de desenvolupar una agenda imposible i no perfecta, com diuen, carregada de tòpics i incoherències de la Jornada ideal de la dona. De tot l'estudi, el que més m'ha sorprés és que en aquesta jornada utòpica les dones dedicarien 106 minuts diaris a les relacions amoroses: 106 minuts diaris? amb quants homes? Llegiu i astoreu-vos:

"Els psicòlegs han desenvolupat una agenda perfecta del dia de les dones, coneixent què prefereixen fer durant al dia i quant temps voldrien dedicar-se a una o altra tasca. Va resultar que la prioritat per les dones és el son i les relacions amb les seves parelles, mentre el transport públic i el treball les deprimeixen. Per revelar el programa ideal de la jornada femenina un equip de científics de diferents països varen entrevistar a 900 dones de 38 anys per saber com solen passar el seu dia, així com la seva actitud respecte a les activitats que fan durant el dia. Els experts van revelar que si les dones poguessin triar què fer, primer dormirien com un tronc vuit hores. La segona activitat preferida és passar temps amb la seva parella. De mitjana les dones invertirien 106 minuts diaris a les relacions amoroses. Després del contacte amb les seves parelles els agradaria passar temps a internet, les dones poden estar fins a 98 minuts davant la pantalla. Un altre passatemps favorit de les dones és parlar per telèfon. 
L'estudi va mostrar que per això n'hi ha prou amb 57 minuts al dia. A més, les dones designarien 82 minuts per comunicar-se amb familiars i amics. Mentrestant, les activitats menys preferides de les dones són cuinar, una cosa en què no gastarien més de 50 minuts al dia, encara que al procés d'ingerir el menjar estan disposades a dedicar 78 minuts diaris. Tampoc el treball figura entre les accions favorites, dedicant-li 36 minuts del seu temps. Molt menys els agrada fer servir el transport: no més de 33 minuts al dia. No obstant això, fins i tot si les dones poguessin viure aquestes 'jornades ideals' no serien completament felices, creuen els autors de l'estudi. Algunes de les dones van explicar que si poguessin passarien 619 minuts amb les seves parelles, dedicarien 103 minuts per comunicar-se amb altres persones, i gastarien més d'una hora a la recreació passiva. En aquest cas, els quedarien pocs minuts per als nens i les tasques domèstiques, adverteixen els psicòlegs." Com deia al començament de l'escrit, millor no saber el nom dels psicòlegs.