BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ÚLTIMS ESCRITS...

8-M DIA MUNDIAL 'DEL POSTUREO'


Ahir es va instaurar el dia mundial 'del postureo', si fins i tot un tal M.Rajoy lluía un llaç de color lila a la solapa, que potser molestava a la senyora del circulo de semovientes, o al sotacarro de l'empresari Karl Jacobi d'Alella. Ahir era el dia dels #je sus Charlie, o #aturem la guerra, que malgrat un milió de persones manifestant-se no es va aturar. 
Fixeu-vos la poca força de la mani o manis d'ahir que ni tan sols cap partit polític les ha volgut fer seves, potser perquè saben que poc o res poden fer o poca voluntat tenen de fer-ho per solucionar els problemes reals i greus de les dones. Va quedar molt bonic i feia patxoca, pero em temo que de poc servirà. 
Ahir era el 8-M dia mundial o internacional de la dona, abans dita treballadora, avui ja no ho és, ni demà, ni passat..., ni l'altre. Fins el 8-M-2019 en que malauradament  les dones sortiran en massa al carrer per demanar exactament les mateixes reivindicacions que reclamaven ahir, i els partits polítics seguiran sense ni tan sols intentar fer seva la manifestació, de fet, les dones i els seus drets els importen poc pel que es veu. Com li deia el noi de l'enterrament de la seva iaia a Cioran. No hi ha res a fer, senyor, no hi ha res a fer, i és una llástima, perquè es palesa que vivim en una merda societat masclista i hedonista.

De lectura interessant: 'ustedes perdonen, pero no suelo ir a manifestaciones amañadas' - Elena Escudero.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Aquí no se salva nadie...ayer el de la UGT se llenaba la boca...el Sr Pepe Álvarez...hasta que llegó una mujer y le preguntó que desde que fecha estaba creada la UGT...12 de agosto del 1888, le contestó..O sea, que llevan 130 años y todavía no ha habido ninguna Secretaria General...No dijo ni pio.

  ResponElimina
 2. y los de la UGT sólo dejaban hacer una huelga de 1 hora, el que dic: postureo.

  ResponElimina
 3. Hombre postureo,postureo.Por esa regla de tres todo es postureo,hasta el proceso,con sus consecuencias de porras contra el personal.Hay que luchar y la única forma es esta, la manifestación.Los pensionistas de Bilbao lo tienen claro.
  Es cómodo,verlas venir y no hacer nada.No me pierdo una,si la veo justa y desde luego lo era.Para eso tengo mi bici a motorrrrr.

  ResponElimina
  Respostes
  1. ha habido mucho postureo y mucha hipocresia con el tema del 8M, AQUI MUCHOS SE HAN APUNTADO AL CARRO POR PURO OPORTUNISMO, la prueba es que de aqui a un año todo seguirá exactamente igual.
   Quizás lo veo diferente por que mi bici es a pedales, desde 1957, que aún conservo las 'gafas' iniciales para el pantalón que me compró mi padre.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada

BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - BLOCS MEUS