ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

AVIONS BUITS, o VOLA COM PUGUIS.

La noticia no es nova, pero sembla que el que semblava que podria ser, ara ho serà. Explica Monzó a la vanguardia que si algú no hi posa una mica de senderi, és molt probable que milers d'avions buits volin per Europa el que queda d'aquest hivern si no es relaxen les normes de drets d'aterratge actuals.

L'onada de contagis de la variant òmicron de la covid ha fet que les reserves dels passatgers hagin caigut en picat. En pura lògica, si no hi ha passatgers, les aerolínies optarien per cancel·lar vols i així s'estalviarien despeses i anar fent el passerell entre els núvols. Però passa que, si ho fessin, perdrien automàticament els drets d'arribada que han aconseguit als aeroports, els intervals per franges horàries que els permeten enlairar-se i aterrar. A més, aleshores altres companyies s'aprofitarien i els ocuparien. Per això els interessa més volar, encara que sigui amb els avions buits, que perdre els drets adquirits. Optimistes com són, confien que en un futur no gaire llunyà l'impacte de la pandèmia disminueixi novament i la gent decideixi tornar a viatjar per anar a fer el turista a llocs llunyans que, al fons, els importen un rave.

Brusseles Airlines es queixa que durant aquests mesos haurà de fer tres mil vols innecessaris només per no perdre els drets horaris d'aterratge. Semblaria raonable suspendre temporalment aquesta normativa i mantenir els drets d'aterratge tal com estaven fins ara. Em sembla una estupidesa tots aquests avions volant buits, contaminant i malbaratant combustible.

Que això passi en aquesta època de suposada conscienciació mediambiental fa certa gràcia, encara que no ens hauria de fer cap. Ah! i la culpa d'aquest desastre ambiental no és Garzón. Que algú li ho expliqui a Page i Lamban que potser no se n'han assabentat i donen la culpa al Ministre. Aquest parell d'individus sí que són uns pollaboba. Dit sense acritud.


Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. Pasa también en los autobuses en Barcelona y en su area metropolitana,que los ves pasar vacios o con 3 -4 personas,en las horas que me muevo en bici(no ,en horas tempranas).Deben cumplir horario.Ya queda menos,para verlos llenos y pase la onda.
    Al Barcelona se le vio buenas maneras,buen partido de ambos.Xavi,debe hacer cambios,poner una defensa de sólo tres jugadores y empeñarse en el dominio de campo,tiene el problema del contrataque del contrario.Confiar,en que Piqué,Galvez y Jordi Alba,vuelvan corriendo a proteger la defensa es una quimera,ya no son tan jóvenes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo de los autobuses es razonable, como dices ya se llenaran. Pero lo de los aviones vacíos no tiene ningún sentido.
      Tres defensas fue una solución a la desesperada que no salió del todo bien. De todos modos el Madrid también va muy justito de fuerzas, claro que con Pedri i Ansu el Barça ya es otra cosa, Lo que ya aviso que ha sido un error, es el fichaje de Ferran, tiempo al tiempo.

      Elimina
  2. Esto parece el Chiringuito , jajajaja jajajaja
    Bon dia!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que més voldría Pedrerol que tenir els coneixements futbolístics d'en Carlos i servidoret.

      Salut.

      Elimina