{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

LA JOANA, INTENSAMENT


Paròdia dins la paròdia. Només quatre dies de vida –menys que una mosca– ha tingut una tal Joana Masdeu, suposada periodista que va aparèixer a Twitter per defensar la penosa actitud del diputat Dalmases i difondre acusa­cions sobre altres dirigents de Junts, allunyats del cercle de Laura Borràs. Aquest compte fals va ser esborrat després que Jordi Sànchez oferís la possibilitat d’una entrevista presencial a la professional que –sospito­sament– no era coneguda per cap dels col·legues que cobreixen l’activitat del Parlament ni per cap dels responsables de comunicació de la ins­titució.

Joana Masdeu ha experimentat amb intensitat el fragor de la batussa política a les xarxes. Segons Nació Digital, aquest trol està vinculat al mòbil d’un col·laborador de la presidenta del partit de Puigdemont. Que les formacions polítiques facin servir bots en les seves batalles digitals no seria notícia. També ho fan altres organitzacions, obsessionades amb el control de l’opinió pública. El trumpisme ha excel·lit en aquesta guerra de desinformació i rumors, amb la voluntat de fabricar una realitat alternativa dins la qual la veritat no pot penetrar. Els fanàtics no distingeixen entre trols i persones. La notícia, aquest cop, és la profunda divisió interna de Junts que el bot Joana posa en evidència descarnadament.

Amb tot, el més divertit d’aquest cas (i el més espantós) és l’estupidesa oceànica de l’ànima de càntir que s’inventa una periodista fake sense haver pensat que el cercle dels informadors parlamentaris són faves comptades i que, més aviat que tard, es descobrirà la maniobra maldestra. Per jugar a conspirador de les xarxes sembla que cal tenir una mica d’enteniment i haver aprovat el batxillerat. Amb personal d’aquest nivellet, la política esdevé una simple destrossa. El compte de Joana Masdeu era seguit per Aurora Madaula i Jaume Alonso-Cuevillas, a més de Borràs.

Malgrat aquest episodi grotesc, els trols continuaran presents a les xarxes per crear cortines de fum, alimentar falsedats i linxar persones i grups. Ni el ridícul ni la denúncia frenaran una tendència que és global. És massa temptador poder moure titelles virtuals per escampar porqueria des de l’anonimat. A més, com va dir una partidària del laurisme en saber-se que la Joana era un bot, “però ella tenia tota la raó”. Per cert, ha explicat avui a RAC1 l'exconseller Argimón. que va telefonar a Joana Masdeu i no li va agafar el telèfon. Tu rai Rai. Pocs i maldestres, ço és dividitsxcat - Frances Marc Álvaro - lavanguardia.cat




Publica un comentari a l'entrada

12 Comentaris

  1. El Francesc Marc Alvaro sí que m'agrada com s'explica i el que explica

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt fi i no és talla per ningu. Ara, aquest afer de Joana Masdeu, que de fet havia d'haver anat a Collonades, és la prova de quina patuleia ens havia de portar cap a la independencia. No són més maldestres perquè no assajen prou. Autèntics indigents mentals...

      Elimina
  2. Nada, esto lo arregla el dueño de Tesla, lo ha prometido, aplicando I. A, será el dueño y señor de los datos, de las redes sociales

    ResponElimina
    Respostes
    1. El de Tesla ya ha echado a tres jefazos de Twitter para empezar,

      Elimina
  3. No se, hace tiempo que el tema me aburre soberanamente, nunca mejor dicho. Todos estos neos convergentes que tienen en la cartera no más de seis o siete mil votos, habida cuenta de la gran cantidad de trozos de pizza que han hecho, saben positivamente que no van a gobernar, luego ¿a qué aspiran?, pues eso, a vivir de las rentas del estado durante una temporada, que cuanto más larga sea, mejor.
    salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els hi queda poc, menys encara si es parteixen com sembla en dues faccions. A més, són molt maldestres, el cas d'aquesta falsa periodista és ridícul, i això és el que han fet: el ridicul.

      Elimina
  4. Antiguamente, los que vivían del cuento, (prostitución, juego, contrabando, delitos varios) estaban reprimidos por la "ley de vagos y maleantes", hablando llanamente, vulgares "chorizos". Ahora nada ni nadie nos protege de otros maleantes que cobran un suculento sueldo oficial, con dietas, "folre i manilles", y solo sirven para sembrar más problemas de los que ya tenemos.

    De estos "vagos y maleantes" no nos protege nadie, vienen "insertados" en una lista cerrada, de los que solos conocemos como mucho al primero de la lista, y donde no constan sus antecedentes penales.

    Empiezo a pensar que nos sobran parlamentarios en todas las camaras, en las diecisiete autonomías, las dos ciudades autónomas y el Congreso.

    En las empresas privadas, se revisa cada trimestre la productividad y el balance, y si pasan dos trimestres negativos, se empiezan a pedir responsabilidades.

    A nuestros "vagos y maleantes" en la política, nadie les pide que justifique su rendimiento, y por ende, su sueldo.

    Para que los echen fuera de las listas y los partidos, tienen que "liarla parda" como es el caso que nos ocupa hoy.

    ¿La política es el reflejo de la sociedad? Pues va a ser que no.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No et pensis, ja s'hi refleja, ja. També hi havia abans a les rambles, el tril·leros.

      Elimina
    2. Las señoras de vida ligera no viven del cuento. A no ser que te refieras al fingir orgasmos que en ocasiones les genera una afonía brutal, de tanto gritar. Suelen ser muy trabajadoras y creo que se gana lo que cobran. No solo no están en lo referido a la Ley de Vagos y Maleantes, sino que actualmente reivindican las prestaciones sociales como trabajadoras. (Firmado: Noxeus, Putólogo diplomado)

      Elimina
    3. Jo no he parlat de senyores que fumen i et tracten de tu, parlo de tril·leros.

      Elimina
    4. Senyor Puigcarbó: fixeu-vos en el fil de la conversa i veureu que estic contestant a una afirmació del Sr. Rodericus que parla de la prostitució. Reconec que els fils (cadenes) de Blogger no estan del tot encertadament dissenyades, però si persisteix en aquests errors hauré de formular denuncia al M16.

      Elimina
    5. Senyor Ricard, vosté pot anar al comentari de Rodericus, on diu reply i contestar allí, pero si hi ha una resposta anterior a la seva, com és el cas, el fil es trenca. Per aixó hi ha gent que especifica el comentari: Aixó que diu Rodericus de la prostitució......., etc etc. Pero vaja, ja ens hem entés.

      Elimina