{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

TRIACOM, CONTRA TRIAS



El jutjat de l'Audiència Nacional que instrueix el 'cas Triacom' de suposada factures falses i presumpte finançament il·legal de Convergència Democràtica (CDC) ha estès la seva investigació a, almenys, set contractes que la productora audiovisual va signar amb l'Ajuntament de Barcelona a la època en què Xavier Trias, ara candidat de Junts, era l'alcalde de la ciutat (2011-2015), segons la documentació a què ha tingut accés EL PERIÓDICO. El cas Triacom és una peça separada del cas 3% de suposat pagament de comissions a CDC a canvi de serveis i obres públiques i que està pendent de la celebració del judici.

Segons la mateixa informació, el Jutjat Central d'Instrucció número 5 de l'Audiència Nacional ha acordat aquest 17 de gener requerir a l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) la col·laboració per analitzar documentació proporcionada per FCC i aquests set contractes de Triacom amb el consistori, vinculats al 010, la línia telefònica d'informació al ciutadà.

Informes elaborats pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil, afegeix El Periódico, xifren en 218.444 euros l'import de les factures girades per la productora a l'ajuntament els anys 2012, 2014 i 2015. A més, reflecteixen els dubtes dels investigadors sobre l'autenticitat de factures emeses per les empreses Inversions OCS, Emocional Base i Interiorisme a Triacom pel concepte de “producció executiva en projectes 010 i 012”. De fet, consideren que Oriol Carbó, exgerent de TV3 i responsable de Triacom, va fer servir aquestes tres empreses per desviar diners aconseguits per la productora.

Digueu-me mal pensat, però no deixa de ser curiós que aquest cas es reobri just en el moment en què Xavier Trias es presenta en la lluita per tornar a ocupar l'Alcaldia de Barcelona. I és que hom, ja fa temps que ha deixat de creure en les casualitats mentre abraça les causalitats.

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. ¿ A quién beneficia?, es la pregunta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. O a qui perjudica (Juntscxcat), Trias podria ser el bresol, l'aglutinador de la nova Convergencia juntament amb Turull, caldria elminar Laura Borràs, que ja està mig fora pendent d'un judici que la inhabilitarà. Obviament Colau, Maragall i Collboni, estan encantats de la vida.

      Elimina
  2. Tampoc crec amb les casualitats, però sincerament aquest senyor ja em cansa. Tan petit és aquest país que no troba substituts i cares noves per als càrrecs públics?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Busquen algú una mica decent, i el personal d'aquest tipus no sovinteja.

      Elimina